Pozdrav, opet ja. Imam par pitanja. Vozim 500-tku iz 2008. Od početka 5mj. kada sam ga kupio napravio sam nekih 3500km. Trenutno skuter ima 7500km. Prije dva tjedna kada su bile one velike vručine napravio sam jednu turu od oko 100km i upalila mi se lampica za rashladnu tekućinu. Kada sam otvorio spremnik antifriza uopće nije bilo. Kupio sam gotovi antifriz (mješavina čistog antifriza i destilirane vode) i sipao u spremnik. Nasipao sam do samog maksimuma(slova su u tekućini). Nakon toga sm par puta provjerio razinu i ona je nepromjenjena, a od sipanja sam napravio nekih 700-800km. Motor je bio na servisu kod ovlaštenog servisera na 5000km(ja sam ga dao na servis)
Danas sam uoćio da slini ulje iz gumice po kućištu filtera zraka. To pitanje sam već postavio na prošloj stranici ali sam dobio odgovor da je to normalno. Međutim, skuter sam dobro očistio i obrisao prije 2 tjedna ili nekih 800-900km i od onda je nastala ova fleka koja je na slici dolje.
Danas sam također pregledao suter sa svih strana i istanovio da je "motor" vlažan i s druge strane...slike također stavljam u prilog.
Ne želim ići u servis zbog svake sitnice tako da bih vam bio zahvalan na odgovorima. Unaprijed se ispričavam na velićini nekih slika.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usDRUGA STRANA SKUTERA
Uploaded with
ImageShack.us