Tehnički kutak > Garaža
Derbi GP1 OPEN Malossi
Grale:
Neznam kak vas peru ti federi kvacila tolko...
Frend je na repliki imal sa ser.variomatom serijske federe pa je super kretal i s dvojicom...
Dok je stavil multivara onda smo stavili i crne malossi federe,jel je onda imal malo veću rupu...
156 sp1 rosso:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Studeni, 2012, 22:39:54 ---Kak uopče kreneš sa serijskim federima,sad dok je hladno vani još ok,al kad zagrije po ljeti i ak je remen dobar(dovoljno širok) nema šanse da kreneš bez odgurivanja nogama.
Znači dobar je zx-r,i ja razmišljam o njemu,sviđa mi se kaj ima dugačak top ko yasuni i stvarno je tih,iznenadio me zvuk jer ne volim glasne spuhove.
--- Kraj citata ---
....neznam hladno je i kreće bez imalo zadrške...da se nadovežem peugeot 50 sa zx -om i ima malossi najle na sebi ..uglavnom danas na semaforu ostane iza mene fajn......
156 sp1 rosso:
--- Citat: 156 sp1 rosso - 07 Studeni, 2012, 18:54:30 ---
--- Citat: Grale - 07 Studeni, 2012, 18:44:56 ---Tek si sad auspuh stavil ili?
--- Kraj citata ---
da,da ...... ne da je osjetna razlika nego osjetno osjetna......mislim za mene laika u tome je to veliki pomak.....
...meštar mi je manje više serijski sve ostavio jedino dizna 66 ,auspuh i rolice mislim malossi 4.7g... i to podesio kako spada.
--- Kraj citata ---
......ipak su 5g rolice sorkać...... :icon_thumright:
marinjo:
daj nabaci koju sliku da vidimo kako izgleda spuh rego,koliko ti po satu sada ide ?
156 sp1 rosso:
Dečko koji ga je slagao vozio ga je 94kmh ,a ima nekih do 70kg. I rekao je sa vjetrom u prsa da je bilo. (mislim po cajgeru)
Ja imam 100kg + pun rezervar sigurno osjeti i vozio sam 92,ali mislim da bi još nešto malo navukao. Majstor kaže to je najbolja opcija uloženo dobiveno i naj optimalnija i što se potrošnje tiče. Objašnjavao mi je i pričao puno o tome svemu ,ja sam blijedo gledao . Nije to samo tako za podesiti kao ja ću federe ,spuh staviti i još remen ,pa nije to samo tako bar sam ja to tako shvatio. Treba tu imati nekog znanja. Rekao je da bi mogao uložiti još 100e ,a da bi dobio možda još 5%. Tako da ovo ispada po njemu najbolja opcija...... :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju