Tehnički kutak > Garaža
Derbi GP1 OPEN Malossi
MarinM:
Daj slikicu da vidimo kako mu stoji :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
156 sp1 rosso:
--- Citat: Grale - 07 Studeni, 2012, 19:23:24 ---Aha to ti je majstor prodal svoje?
Jer si napisal da si dobil federe i rolice uz auspuh,a leovince daje 5,0 g iako oni deklariraju 4,8...
Al to je ok, između 4,7-5 g...
--- Kraj citata ---
...ma da dobio sam sa spuhom i rolice (rekao majstor ove malossi rolice da su kvaliteta ,pa hajde) , nije dirao ni federe čak ostali serijski ..... :icon_thumright:
--- Citat: MarinM - 07 Studeni, 2012, 19:51:12 ---Daj slikicu da vidimo kako mu stoji :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
......da budem kad stignem ,ali sad sam se išao voziti i stvarno je gušt :icon_tongue: .......
....bio sam na benzinskoj ......od čepa do čepa ispala potrošnja 4,3l........
Grale:
Dobre su i leovince,al ajde nek i majstor nekaj zaradi ;D
Ja bi isto serijske federe ostavil,a potrošnja je ok
156 sp1 rosso:
--- Citat: Grale - 07 Studeni, 2012, 22:26:56 ---Dobre su i leovince,al ajde nek i majstor nekaj zaradi ;D
Ja bi isto serijske federe ostavil,a potrošnja je ok
--- Kraj citata ---
......mislim taj dečko od kojeg sam već je za probu stavljao te rolice ,ali nije skinuo blokadu sa spuha...pa smo išli na kao full nove rolice..
Kad tako majstor dobro radi neka i zaradi....... :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Kak uopče kreneš sa serijskim federima,sad dok je hladno vani još ok,al kad zagrije po ljeti i ak je remen dobar(dovoljno širok) nema šanse da kreneš bez odgurivanja nogama.
Znači dobar je zx-r,i ja razmišljam o njemu,sviđa mi se kaj ima dugačak top ko yasuni i stvarno je tih,iznenadio me zvuk jer ne volim glasne spuhove.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju