Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina runnera 180 sp
cosa_wp:
--- Citat: Ruff Ryder - 28 Rujan, 2012, 22:13:50 ---
--- Citat: cosa_wp - 28 Rujan, 2012, 22:02:37 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 28 Rujan, 2012, 21:01:23 ---
--- Citat: cosa_wp - 28 Rujan, 2012, 20:37:05 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 28 Rujan, 2012, 20:13:18 ---i da razjasnim nesto...
sp je sinonim za sportski skuter ne VXR nego SP..
ako ti je problem kaj ti skuter ide bolje pa trosi 1l vise kupi si bicikl..
Sport Production ce uvijek bit pojam za zvijer... radije bi dao 25 tkn za Zdravka SP nego 2tkn za novog vxra u salonu...
to kaj sp zariba ovo ono.. gle moze i tebi vxr zaribat sve ovisi..
sp je super skuter trenutno i ja pokusavam ubost jednog.. ide dobro,malo trosi i cvajo je :)
edit: ono kaj je delta integrale medu autima to je sp medu skuterima :)
--- Kraj citata ---
o tome bi se dalo raspravljati :toothy9: :toothy9: sve ostalo stoji! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prosjecnje voznje 5,5 l a pedesetke trose po 5-6 l -.-
--- Kraj citata ---
nemos tako usporedjivati gledaj da jedan auto dizelaš troši 5,5 litara pa vidi jel puno ili nije za današnje cijene goriva je puno!
--- Kraj citata ---
vise zabave za istu lovu.. to hocu rec.. a to s dizelasima prosjecni benzicni 1,6 trose oko 10l
--- Kraj citata ---
ma znam ja sta si ti htjeo reci to stoji, a sto se tice auto naglasio sam dizelas benzinac je druga stvar
naravno današnje tehnike idu dalje napreduju masovno trpaju i.e. mašine (ajnšpric) koje troše do 3,5 litre tako da je za taj pojam to puno naravno sp je sp cvajo i to se vise nece raditi definitivno zato si sto prije treba jednog upecati!
Grale:
pa nemoj se ti pravit blesav i neznat pročitat ostalih 1001 temu o sp-u,a kamoli postove u ovoj temi...
jesam ti ljepo rekel,probaj ga pa budeš videl kak ide,nemre tebi neko drugi za njega govorit dal se bude tebi sviđal
SL1982:
To je već fina brojka :D hvala Ruff kaj se trudiš pomoći mi.
Ruff Ryder:
--- Citat: SL1982 - 28 Rujan, 2012, 22:45:07 ---To je već fina brojka :D hvala Ruff kaj se trudiš pomoći mi.
--- Kraj citata ---
ako si dosad vozio 50ccm pazi se..
sp bas i nije za svakog .. uvijek al uvijek ima snage dize na zadnji proklizuje u zavojima..
al opet treba ga vozit s puno postovanjem ali i dozom straha i adrenalina ce bit na pretek ;)
steeef:
nist grale ne pametuje,samo je ponvil kaj sam odma rekel..
da si koristil trazilicu sve informacije koje trebas nasel bi..da si koristil google takodjer bi nasel sve o tom skuteru,od testova u moto casopisima pa do projekata,filmica ubrzanja voznji itd na youtube..i dobil bi objektivne informacije iz prve ruke a ne kak se sp kvari i kak su svima necijima frendovima zacvikali.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju