Općenito > Generalno o skuterima

Kupovina runnera 180 sp

(1/14) > >>

SL1982:
Imam priliku uzeti runner 180 sp 2003god. Zanima me dali je pametno to kupovati, na šta sve trebam paziti, koje su mu mane a koje prednosti, potrošnja i tako to?   Hvala

steeef:
malo treba koristit tražilicu,o espeima ima barem 800 tema po forumu od usporedbi s vxrom do neznam čeg.. :hello:

Nincevic:
Sve ti ovisi kakva je ocuvanost i kako ga je prijašnji vlasnik vozio, uglavnom pije ko lud a i mašine im nisu nešto pouzdane to je cvaja i to taru samo tako. Rađe uzmes vxr-a i miran si jer su puno pouzdanije 4t mašine ali to sve ovisi o tebi za koju svrhu ti je.

steeef:

--- Citat: Nincevic - 28 Rujan, 2012, 18:28:04 ---Sve ti ovisi kakva je ocuvanost i kako ga je prijašnji vlasnik vozio, uglavnom pije ko lud a i mašine im nisu nešto pouzdane to je cvaja i to taru samo tako. Rađe uzmes vxr-a i miran si jer su puno pouzdanije 4t mašine ali to sve ovisi o tebi za koju svrhu ti je.

--- Kraj citata ---

to je glupost i subjektivno mišljenje.
da se nać zdrav sp isto ko i vxr..
a kakvih vxr grobova sam se naslagal i kolko je bilo cvikanja bolje da ne špričam.
i jedan i drugi su dobri i pouzdani ako su uredno i pravilno održavani.u suprotnom ima svega..

Nincevic:

to je glupost i subjektivno mišljenje.
da se nać zdrav sp isto ko i vxr..
a kakvih vxr grobova sam se naslagal i kolko je bilo cvikanja bolje da ne špričam.
i jedan i drugi su dobri i pouzdani ako su uredno i pravilno održavani.u suprotnom ima svega..
[/quote]

meni su 2 frenda imala sp i obojici su zaribale mašine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju