Tehnički kutak > Tuning skutera
lezajevi?
charnel:
za svaki slucaj uzet cu nove lezajeve, pa koje da uzmem, c4
ili c3? [skf].
Crazy Kuree:
C4 manje traju ali se raspadnu i bloku itd ne bude ništa, tiši su od C3, C3 duže traju skoro za duplo al zavisi sve od setupa ja na gusu i replici uvijek imam C4
3alfa3:
--- Citat: charnel - 03 Lipanj, 2008, 21:00:02 ---za svaki slucaj uzet cu nove lezajeve
--- Kraj citata ---
Nemoj napamet kupovat lezajeve radilice ako u njima nije problem. Steta truda i novaca.
Prvo vidi sto je problem, pa onda to rijesi.
Ako su stvarno lageri radilice, onda ili su nestrucno postavljeni (osteceni prilikom montaze) ili su naopacke okrenuti pa se nisu podmazivali. Iako, preko 300 km bi trebali preci bez problema i da su naopacke postavljeni jer donekle se i tako podmazuju....
Lagere koje imas treba okrenuti tako da teflonski kavez bude prema radilici, a gole kuglice prema bloku jer tamo je uljni kanal za podmazivanje.
Sto se odabira lagera tice, oba (c3 i c4) su kvalitetna i neces pogrijesiti koji god da kupis. C3 je jedino lakse montirat jer ne trebas paziti kao ga okrenuti jer je isti s obje strane, a i ne mozes mu ostetiti kavez grijanjem fenom prilikom montaze.
Pupo:
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Lipanj, 2008, 22:23:10 ---C4 manje traju ali se raspadnu i bloku itd ne bude ništa, tiši su od C3, C3 duže traju skoro za duplo al zavisi sve od setupa ja na gusu i replici uvijek imam C4
--- Kraj citata ---
Po nekoj logici jel nebi C4 trebali biti bolji, pouzdaniji, duže trajati.
C2 se prodaju na kile, C3 su uredu za masu stvari, C4 za malo žešće stvari. Šteta je na nešto potrošiti soma kuna pa onda ušparati 30kn na ležajevima.
3alfa3:
--- Citat: Area51 - 03 Lipanj, 2008, 23:16:12 ---Po nekoj logici jel nebi C4 trebali biti bolji, pouzdaniji, duže trajati.
C2 se prodaju na kile, C3 su uredu za masu stvari, C4 za malo žešće stvari. Šteta je na nešto potrošiti soma kuna pa onda ušparati 30kn na ležajevima.
--- Kraj citata ---
Jel znas sto "C" oznaka oznacava?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju