Tehnički kutak > Tuning skutera

kad se ugrije ide cudno

(1/3) > >>

Burnout:
imam gileru stalkera i kad vozim jedno 3-4 km pun gas onda mi nakon toga cudno ide od recimo 30-55 km/h a nakon toga ide dobro, znaci samo u tom rezimu rada. u cemu bi mogao bit problem? btw auspuh bude sav uzaren iznutra, to je normalno ili?

pozzz

devilldey:
vozio sam stalkera 2g. . Pošto on ima zračno hlađenje znao je i meni malo čudno radit po ovim vrućinama. Samo ovisi šta smatraš pod tim "čudno"?

andy:
daj malo bolje opiši... :toothy11:

jel serijala, itd...

Burnout:
znaci kad upalim motor dok je hladan ide super, znaci ubrzava konstantno do recimo 80 km/h ali kad se zagrije ili kad vozim neko vrijeme pod punim gasom onda mi nakon toga ne ubrzava kako treba znaci, normalno ubrzava do 30 ali onda se nekako muci do 50. bude i zvuk motora nekako drugaciji. onda od 50 ide opet kao da je hladan tj dobro. nadam se da je sad malo jasnije.  :icon_biggrin:

gozz:
Da, remen.

Čim se ugrije, razvuče se, i promjeni ponašanje variomata. Ono inicijalno ubrzanje je koliko toliko ok, ali nakon onih 20/30 km/h pre brzo "brebaci u višu brzinu" tj pre brzo ode na obod varia jer je remen duži, i uguši tj uspori mašinu, te se čuje onako broooooooom, broooooooom, dok konačno mašine ne uđe u okretaje di dobije momenta i eventualno ulovi rezonancu pa dobiješ bolje ubrzanje...

Klasika po ovakvim vrućinama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju