Nije to samo tak na pezou horvat. Nije to yamaha il piaggio... Ima dosta stvari koje treba mijenjati. Recimo struja. Blokiran je cdi na 8000 okr cca negdje. Pa usis treba drugi komplet sa karbom. Imao sam sve to pa pricam iz prve ruke. Onda kad poletis 90 na sat nemres stati jer je mali disk i ovjes banana. Itd itd.
Ivane u pravu si kad kažeš da dosta stvari treba mijenjati da bi sf išao.Moj je 2006 god. i nema blokiran cdi tako da ga vrti
bez problema.Što se tiće usisa svakako ga je poželjno promijeniti jer ga serijski poprilićno guši.Znam i ja to sve iz prve ruke
jer sam nedavno stavio Mhr repliku,yasunia-r.karb 19-cu,bgm usis,itd....Sljedeći mi je korak ugraditi padobran da pri naglom
kočenju imam pripomoć hehehe šalim se malo ali ja nemam problema sa kočenjem i banana ovjesom ( neznam zašto svi
pljuju po toj vilici od pežole jel meni je sasvim ok ) a pošto doma imam i novu sr-ku svakako su mi poznate razlike između
te dvije grupacije.Da budem realan teško može neki nakitani sf biti konkurencija nekom nakitanom iz pia grupacije ali ja sam
to prvenstveno radio jer mi je taj skut nekako prirastao srcu a ne da budem najbrži u selu
nego ono da solidno
ide i povlači jer se dosta vozim po gradu pa da ono ima šus od semafora do semafora a sa kitom sam to i dobio i stvarno sam
zasad zadovoljan.