Tehnički kutak > Tuning skutera
MF Linearna polutka-pitanje
Mikac21:
nabavio sam navedenu polutku,i sad me zanima kako bi bilo najbolje da ju stavim.ima 2 kanala malo zakrivljena i 4 kanala su ravna :dontknow: sad sam stavio na te ravne ali nisam još probavao palit jer nisam stavio na skuter kvačilo a neda mi se skidat baš 5 puta radi polutke sve to jer mrzim skidati zvono :hmh:
dhorvat:
--- Citat: Mikac21 - 25 Rujan, 2012, 10:46:01 ---nabavio sam navedenu polutku,i sad me zanima kako bi bilo najbolje da ju stavim.ima 2 kanala malo zakrivljena i 4 kanala su ravna :dontknow: sad sam stavio na te ravne ali nisam još probavao palit jer nisam stavio na skuter kvačilo a neda mi se skidat baš 5 puta radi polutke sve to jer mrzim skidati zvono :hmh:
--- Kraj citata ---
Vjerojatno je jako malo ljudi kupilo MF polutku i nemaju puno iskustva da ti kažu. Po meni stavi skroz linearan kut i neka bude blaži kut (duža štrafta).
A zašto ne voliš skidati zvono? Neznaš ili...? :icon_biggrin:
Josip:
--- Citat: dhorvat - 25 Rujan, 2012, 11:04:19 ---
--- Citat: Mikac21 - 25 Rujan, 2012, 10:46:01 ---nabavio sam navedenu polutku,i sad me zanima kako bi bilo najbolje da ju stavim.ima 2 kanala malo zakrivljena i 4 kanala su ravna :dontknow: sad sam stavio na te ravne ali nisam još probavao palit jer nisam stavio na skuter kvačilo a neda mi se skidat baš 5 puta radi polutke sve to jer mrzim skidati zvono :hmh:
--- Kraj citata ---
Vjerojatno je jako malo ljudi kupilo MF polutku i nemaju puno iskustva da ti kažu. Po meni stavi skroz linearan kut i neka bude blaži kut (duža štrafta).
A zašto ne voliš skidati zvono? Neznaš ili...? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
vjerojatno jer nema alat :toothy12:
--- Kraj citata ---
stavis na taj ravni kanal, a i kako ti to mislis nastelat a da ne isprobas nekoliko kombinacija
znam da ce ti trebat meksi centralni, cvele60 je koristio dugi bijeli iz malossi pakiranja pa gadaj 10-10,5t rpm, vidi kako se najbolje ponasa :icon_thumright:
cvele60:
Eto, Josip ti rece kako je kod mene :icon_thumright: ali....moras da vidis koji su ti uglovi na ta dva "ravna" kanala jer tu MF polutku retko ko ima,al mislim da je ok ...jbg tuneru, te probe koji je ugao najbolji- ne mogu i ne smeju da te mrze ...skoro svi after-market variomati ipak najbolje rade uz polutku sa lineranim kanalima al to ipak nije "stavi i vozi"... alat i par centralnih u ruke ....
Mikac21:
Bas to.nemam alat za skidanje zvona pa moram uvijek kombinirati sa klucem od flekserice haha.stavio sam na taj najravniji polutku i super je na vecim brzinama tj sada mi na istoj kilometrazi radi na manje okretaja,jedino sto mi u startu onako kao da proklizuje/prevrtava,nema šus ko prije da ga na zadnji dize.trenutno imam malossi zuti centralni sa malossi tc-om
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju