Tehnički kutak > Tuning skutera
MF Linearna polutka-pitanje
Josip:
--- Citat: Mikac21 - 25 Rujan, 2012, 18:14:15 ---Bas to.nemam alat za skidanje zvona pa moram uvijek kombinirati sa klucem od flekserice haha.stavio sam na taj najravniji polutku i super je na vecim brzinama tj sada mi na istoj kilometrazi radi na manje okretaja,jedino sto mi u startu onako kao da proklizuje/prevrtava,nema šus ko prije da ga na zadnji dize.trenutno imam malossi zuti centralni sa malossi tc-om
--- Kraj citata ---
mislim da je danc00 govori da se s tc-om nemoze polutka otvorit do kraja :icon_scratch:
probaj s tim malo tuplim kutem, to bi teoretski trebalo pruzat malo veci otpor pa mozda dobijes to cimanje iz starta, nisam u toku neznam koje kvacilo imas pa da ga podesis, netreba da krece na visokim okretajima
najprije probaj s bijelim dugim i rolice, onda sve ostalo kombiniraj, ali ces sad puno lakse dobit ono kako zelis nastelat :icon_thumright:
Mikac21:
Centralni nemam,moram nabavit,a rolice imam jedino 4g,a sad imam 3.7g.kazem,sve super u voznji jedino start,dobar je al ne cupa na zadnji,imam deltu sa plavim federima
danc00:
Ne kužim, kaj tebe mući sa lineranom polutkom?
dhorvat:
--- Citat: Mikac21 - 25 Rujan, 2012, 22:44:31 ---Centralni nemam,moram nabavit,a rolice imam jedino 4g,a sad imam 3.7g.kazem,sve super u voznji jedino start,dobar je al ne cupa na zadnji,imam deltu sa plavim federima
--- Kraj citata ---
A kakvi su ti okretaji na startu? Premali, preveliki ili jednostavno ima dobre okretaje ali tromo kreće? :dontknow:
Mikac21:
Ima on okretaje kad mu nabijem gas,mislim da na oko 7500rpm krece,ali je izgubio šus onaj,nemože na zadnji da ga ubiješ,a i u vožnji sam skužio da kad vozim na pol gara i kad mu dam full,on ima okretaje visoke al isto ko da je trom,kao da prokliže
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju