Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli par problema!! Aprilia Area 51
aprilia area 51:
imas dosta posla najbolje ako neces kit izbusi cilindar na 41 i kupi novi klip i karike, uzmi multivar malossi cvenu ili bjelu oprugu malossi zute oprugice rolice negdje odprilike 6,5g karb 17,5 s diznom 64 i neki auspuh poput leo vince zx, tt, rr, tecnigas next-r, polini funky, malossi mhr replica....i motor ce ti ic nekih 90 km/h...i imat ce i start a vuc ce ko lud...moj savjet to sam ja prvo bio napravio sad vec imam i kit i svasta al za pocetak ti je ovo najpristupacnije i najjeftinije a bit ces zadovoljan a kasnije onda kit i to....
White:
--- Citat: aprilia area 51 - 30 Listopad, 2009, 15:55:51 ---imas dosta posla najbolje ako neces kit izbusi cilindar na 41 i kupi novi klip i karike, uzmi multivar malossi cvenu ili bjelu oprugu malossi zute oprugice rolice negdje odprilike 6,5g karb 17,5 s diznom 64 i neki auspuh poput leo vince zx, tt, rr, tecnigas next-r, polini funky, malossi mhr replica....i motor ce ti ic nekih 90 km/h...i imat ce i start a vuc ce ko lud...moj savjet to sam ja prvo bio napravio sad vec imam i kit i svasta al za pocetak ti je ovo najpristupacnije i najjeftinije a bit ces zadovoljan a kasnije onda kit i to....
--- Kraj citata ---
tema stara 1god.... :jerk: :rofll:
speed:
--- Citat: aprilia area 51 - 30 Listopad, 2009, 15:55:51 ---imas dosta posla najbolje ako neces kit izbusi cilindar na 41 i kupi novi klip i karike, uzmi multivar malossi cvenu ili bjelu oprugu malossi zute oprugice rolice negdje odprilike 6,5g karb 17,5 s diznom 64 i neki auspuh poput leo vince zx, tt, rr, tecnigas next-r, polini funky, malossi mhr replica....i motor ce ti ic nekih 90 km/h...i imat ce i start a vuc ce ko lud...moj savjet to sam ja prvo bio napravio sad vec imam i kit i svasta al za pocetak ti je ovo najpristupacnije i najjeftinije a bit ces zadovoljan a kasnije onda kit i to....
--- Kraj citata ---
stvarno treba zatuc neke likove :laughing7:
da ima slican problem pa pita aj ok je,ali kad mu da odg nakon godinu i pol dana od zadnjeg posla :angry7:
CoK:
--- Kraj citata ---
De sta pricas gluposti? Ovo iznad...ja neznam...to nisu istine j*bote
speed:
--- Citat: CoK - 30 Listopad, 2009, 16:38:19 ---De sta pricas gluposti? Ovo iznad...ja neznam...to nisu istine j*bote
--- Kraj citata ---
ja to nisam ni citao,jednostavno me ne zanima :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju