Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli par problema!! Aprilia Area 51

<< < (3/5) > >>

Pupo:
Zamjenio remen i stavio rolice od 6 grama. Više se ne prevrtava i ljepše radi nego prije. Problem brda nisam uspio riješiti, čini mi se da je još izraženiji.  :dontknow: Čini mi se da ću morati malo osvježiti motor (karike i možda malo honerom poravnati). Nemam više inspiracije. Za koji dan ću rastaviti i kvačilo da vidim kakvo je stanje tamo ali to nebi trebalo imati veze s ovim.

Kada idem ubrdo nije da sad proklizava remen ili kvačilo već se mašina jednostavno tuši. Jebiga.

Prijedlozi i sugestije su dobro došle, samo da nije ono najgore a nebi trebalo biti, istek je 13000 prešao skuter, bilo je tu svašta al nije da je vožen bez ulja, filtera...

boroperisic:
Imam istu masinu. Prvo karike zameni pa sve ostalo radi, siguran sam 100%, i ostavi rolnice 6,6g, pa se javi.

vasso123:
Ma kakve karike na 12 tkm...to sto ne ide uzbrdo,to je vjerojatno zbog premekanog centralnog,probaj se malo s tim igrat...

pitaNS:

--- Citat: vasso123 - 28 Srpanj, 2008, 09:42:24 ---Ma kakve karike na 12 tkm...to sto ne ide uzbrdo,to je vjerojatno zbog premekanog centralnog,probaj se malo s tim igrat...

--- Kraj citata ---

upravo, ako ga nije menjao verovatno je oslabio pa zato gubi uzbrdo!

Pupo:
Probat cu kupit tvrđi centralni. Da kupim malossi bijeli ili topov ljubičasti.

Što se tiče 6.6 gramskih rolica, skuter mi nebi mogao krenuti s mjesta kad se ugrije. Imao sam 4.0 koje su bile prelagane i prevrtavao je. Sada imam 6.0 i lijepo radi. Ne prevrtava i slično. Jedino nevoli brdo vidit. Juče se vozam lagano i primjećujem da mi se pati skuter dok dođem do 50. Kao da rolice ne padnu koliko bi trebale i skuter se pati na niskim okretajima. Poslije 50 dolazi na neke normalne okretaje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju