Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Jägdiesis

<< < (11/16) > >>

josip46:
Plavo-zuta kombinacija sa zvjezdicama  :toothy9:

Maurini-Tuning:
ja mislim da u Bosni tuning scena jos nije pocela... ja mislim da tamo i nema puno ljudi koji znaju oko skutera cudo pa oni stoga moraju uciti na svojim greskama... nznm,valjda tako treba poceti :)

a sto se tice projekta,podrzavam ga i nadam se da ce se radit i na tuningu kao i na stylingu :icon_thumright:

tommy:

--- Citat: Maurini-Tuning - 15 Listopad, 2012, 15:22:11 ---ja mislim da u Bosni tuning scena jos nije pocela... ja mislim da tamo i nema puno ljudi koji znaju oko skutera cudo pa oni stoga moraju uciti na svojim greskama... nznm,valjda tako treba poceti :)

a sto se tice projekta,podrzavam ga i nadam se da ce se radit i na tuningu kao i na stylingu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pričaš bezveze, ni sam neznaš šta si rekao  :omfg:

Maurini-Tuning:
a slusaj,mislim...mozda i ima,ali sig nema ko ovdje u hrv zato jer po skuterima u bosni vidis ko zna ko ne :)

BosnianDiesis:
Maurini, donekle i dobro govoris :D, nije to kod nas tako prostrano, mada, kazem mada, ima par deckih ovdje kod mene u gradu koji znaju oko skutera dosta radit jbg... al malo mi je poglupo u stilu jegera jbg :D, kontao sam nesto kao ovaj skuter sto mi je za avatara :) dobar styling, mada ja ne bih ovakav volan imao kako se vec zove takav volan :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju