Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Jägdiesis

<< < (3/16) > >>

josip46:
Oprosti ako se naljutis al ovo su nekakva djecja posla u smislu seljo tuninga

JagdDiesis:
Nema nikakve uvrede ali saslusaj me...
Imam 16 godina, ne radim, nemam nesto previse love... kontam sada da sparam za skuter i da uradim to sto sam kontao, cak mozda i kit staviti i tako te stvari, sve cu sam raditi, koliko god da usrano izgledalo, ja cu to sam uraditi i znat cu da sam ja to uradio... ne bi bio seljo tuning da imam para  :glasses9: ah i da... kaze se styling :D

R@kija:
nemas pojma josip46
ti si lajbek i nekontaš šta je tjuning!!!!  :toothy12:

JagdDiesis:
Gle, ja nisam pun para da se iz mene sve preljeva, trenutno nemam ni za kave, ali sam u firmi od brata nasao mjesta i uleticu kad budem mogao da zaradim sta... nek ovaj projekat zavrsim za 3-4 mjeseca, bar cu znati da sam ulozio dosta truda u njega i da sam se napatio tako da mogu neki govoriti seljo tuning(styling) ovo ono :D jbg... koliko para toliko muzike kazu ! ;D

robert:

--- Citat: JagdDiesis - 24 Rujan, 2012, 21:21:42 ---Gle, ja nisam pun para da se iz mene sve preljeva, trenutno nemam ni za kave, ali sam u firmi od brata nasao mjesta i uleticu kad budem mogao da zaradim sta... nek ovaj projekat zavrsim za 3-4 mjeseca, bar cu znati da sam ulozio dosta truda u njega i da sam se napatio tako da mogu neki govoriti seljo tuning(styling) ovo ono :D jbg... koliko para toliko muzike kazu ! ;D

--- Kraj citata ---
dupli acc nije dozvoljen! polizao si bann na 48 sati a sad ćeš ga polizat trajno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju