Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip SP BB project :)

<< < (15/24) > >>

mako:

--- Citat: SPecial - 14 Listopad, 2012, 23:17:18 ---Ovom si temom probudio stare duhove foruma.  Bas me zanima hoce li pjeskarenje kartera bolje mjesati smjesu nego poliranje. Ja sam ih do sada uvijek obrađivao ugrubo bez poliranja,ali bas cu ih probati i ispjeskariti.

--- Kraj citata ---

bas zbog toga sam i poceo pisat temu, jer niko vise ni ne pise kad nest tak radi, a nije ni cudo da ne pise, kad vecina samo pametuje niko nece dat nikakav pravi savjet i pomoc, ili to cuvaju te svoje projekte ko da rade atomsku bombu, da niko nist nezna ni ne vidi...

SRAD:

--- Citat: SPecial - 14 Listopad, 2012, 23:17:18 ---Ovom si temom probudio stare duhove foruma.  Bas me zanima hoce li pjeskarenje kartera bolje mjesati smjesu nego poliranje. Ja sam ih do sada uvijek obrađivao ugrubo bez poliranja,ali bas cu ih probati i ispjeskariti.

--- Kraj citata ---

Najbolje je da bude glatki blok izmatiran dosta finim vodobrusnim papirom. Ali to su jako male nijanse na ovakvim mašinama.

mako:
evo masina polako ide kraju, jos fali par sitnica da se zavrsi, onda se bacamo na ramu i ostale gluposti :toothy9:

walkay:
Svaka cast, jako dobar projekt!  :icon_thumright:

mako:

--- Citat: walkay - 18 Listopad, 2012, 18:58:57 ---Svaka cast, jako dobar projekt!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju