Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip SP BB project :)

<< < (23/24) > >>

mako:

--- Citat: walkay - 16 Studeni, 2012, 15:08:26 ---Svaka cast, dobro izgleda, home made prirubnica i karb!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala, da domaca prirubnica za pocetak da se malo uspara love za druge stvari :icon_biggrin:

--- Citat: skipper_2t - 17 Studeni, 2012, 00:38:54 ---jeli ovo neki aftermarket mina usis ili je tvornicki mina?

--- Kraj citata ---
v force  :icon_thumright:

mako:
danas, pao i prvi test na zipu  :skuter3:   sta reci, bolesna stvarčica, s tim da je sad na njemu standardna elektronika i standardni variomat, ustimavanje slijedi na proljece, jer sad nisu uvjeti za to, sad lagano priprema plastika i prerada nekih sitnica i problema koji su videni sa prvom teest voznjicom :toothy9:

SPecial:

--- Citat: gokiSP - 07 Studeni, 2012, 23:15:57 ---I da je, kakve veze ima ako ima dobro strujanje zraka? Ja imam 180 na kileru od nrg-a i temp je taman kakva treba biti.

--- Kraj citata ---

Na ruku,ha?      :laughing7:

Johnny iber:

--- Citat: SPecial - 11 Prosinac, 2012, 00:13:27 ---
--- Citat: gokiSP - 07 Studeni, 2012, 23:15:57 ---I da je, kakve veze ima ako ima dobro strujanje zraka? Ja imam 180 na kileru od nrg-a i temp je taman kakva treba biti.

--- Kraj citata ---

Na ruku,ha?      :laughing7:

--- Kraj citata ---

To je ono old skul, ak te spece nije dobro ak je mlako onda je dobro  :laughing7:

Mako samo gas  :headbang:

SPecial:
ako pece onda je preko 100,a ako je toplo ali mozes zadrzati ruku neko vrijeme,onda je sigurno 70 stupnjeva,     :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju