Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji je ovo auspuh?
Lugburz:
pa koje onda rolice stavit za njega?
ivanm:
stavi 5 gr za probu pa vidi...
možda bude trebalo i lakše..
zekozna:
Ovo je spuh sa jako kratkom granom, znači da će dozvoljavati veće srednje i krajnje okretaje a biti lošiji između niskih i srednjih.
Ne znam kakav je portmap kanala na tom cilindru ali na ovaj spuh i tvoj opis rada motora, ja bih išao sa rolicama lakšim od 4,7 :headbang:
Miki-speedy:
--- Citat: zekozna - 25 Rujan, 2012, 09:55:18 ---Ovo je spuh sa jako kratkom granom, znači da će dozvoljavati veće srednje i krajnje okretaje a biti lošiji između niskih i srednjih.
Ne znam kakav je portmap kanala na tom cilindru ali na ovaj spuh i tvoj opis rada motora, ja bih išao sa rolicama lakšim od 4,7 :headbang:
--- Kraj citata ---
Da je minareli 4,7 bi bile ok,probaj sa 5.5-6gr
zekozna:
Jel' neće onda teže dolaziti u rezonantno područje? Nisam 100% siguran ali koliko mi logika kaže,sa težim rolicama se ide na setupe sa nižim okretajima a većim momentom dok bi po meni za setupe koji bi se trebali razvrtiti malo žešće da bi dobili maksimalnu iskoristivost,trebale ići lakše rolice. Ispravite me ako griješim ali vidim da nekako odokativno,bez puno argumenata dajete savjete a to može čovjeku nabiti troškove ako niste sigurni u ishod onoga što ste mu savjetovali. Ja recimo znam ponešto o radu 2t mašina i pouzdano znam da je auspuh sa slike napravljen za setup koji se voli razvrtiti a ne neki koji ima momenta od nule.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju