Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji je ovo auspuh?

<< < (4/7) > >>

ivanm:

--- Citat: Miki-speedy - 25 Rujan, 2012, 11:07:14 ---Da je minareli 4,7 bi bile ok,probaj sa 5.5-6gr

--- Kraj citata ---

govorimo o piaggio serijskom variomatu...
dakle 6.4 su serijske rolice na serijskim spuhom koje su i s njim preteške.. ja stavim 6 gr na serijski spuh bez blokada i vrti se okej..
nikakvih 6 gr sa tim spuhom ne dolazi u obzir, sa multivarom da, al sa serijskim spuhom nema šanse, vrtit će se na 8000 okr..

zekozna:
Čovjek je rekao da su mu sada 4,7 na motoru,od kud onda sad 6-6,5?

ivanm:
to je napisao ovaj iznad...

Lugburz:
evo jutros sam uspio spojit tablu od nrg-a i napravio djir,u startu digne na 9000-9200 okr i na cca 30 km/h padne na 7900-8000 i tako se drzi do kraja ako ne pustan gas,ako pustin i ponovno dam digne se na 7400-7500 i nece preko.s wild lionom neznam koje je okretaje drza al znam da su po zvuku bili uvik jednaki,od starta do kraja,i kad bi pustia gas i ponovno da opet se diza u iste okretaje odma,dok s ovim kad pri meduubrzanju das gas ne prihvati odma,kao npr automatic mjenjac na autima kad stisnes gas pa on razmisli malo i nakon amo rec 0,5 sec da kick-down...nadan se da me kuzite...
i btw jel cdi blokiran na 10000?jer nizbrdo uhvati 10000 i osjeti se lagano kako gubi snagu

zekozna:
Provjeri boju svjećice. Na taj spuh ti motor prodiše i bolje sagorjeva smjesu. Moguće da ćeš sada trebati i veću diznu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju