Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Rally by Reponja - komentari

<< < (16/23) > >>

zemo323:
da sam na tvome mjestu ovoga bi pokusao spasit, ako se moze na specijalu brusit a ako ne onda bi gledao neki gusani kit.. mozda dr.evo- kazu da je on najbolji sto se tice omjera ulozeno/dobiveno..

jos nesto, dao bi to nekome strucnome da slozi i nastela jer ce ti pojest jos 1000kn ako ti zariba  :binkybaby:

Reponja:
Nije problem staviti kit, trebati će mi netko sa područja Rijeke tko zna naštelati 17.5 karb. To ću, kad bude vrijeme
(ako uopće kupim kit), otvoriti temu u odgovarajućem topicu.. Plaćanje će biti u pivama... Ma, služit ću 2 tjedna kao
wingman, samo ako se naštela kako treba.

Mada, razmišljam trenutno i o kupovini SP-a 180 ili SR-a 150.. Kakvo je stanje sa održavanjem tih beštija? Para baš
i nemam, ali ako bi uletjela neka suluda prilika, snašlo bi se, bubreg više-manje, a 180 je 180!

lukaex1t155:

--- Citat: Reponja - 03 Veljača, 2013, 17:59:57 ---Nije problem staviti kit, trebati će mi netko sa područja Rijeke tko zna naštelati 17.5 karb. To ću, kad bude vrijeme
(ako uopće kupim kit), otvoriti temu u odgovarajućem topicu.. Plaćanje će biti u pivama... Ma, služit ću 2 tjedna kao
wingman, samo ako se naštela kako treba.

Mada, razmišljam trenutno i o kupovini SP-a 180 ili SR-a 150.. Kakvo je stanje sa održavanjem tih beštija? Para baš
i nemam, ali ako bi uletjela neka suluda prilika, snašlo bi se, bubreg više-manje, a 180 je 180!

--- Kraj citata ---

tu sam  :icon_biggrin:
a mogu i pomoc stelat  :)

Grale:
Loše su slike,ali uz novi klip samo bi moglo bit ok...

arz:
Jesi siguran da ti pumpica ulja nije zastekala?

iPh4s

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju