Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Rally by Reponja - komentari

<< < (15/23) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: Reponja - 31 Siječanj, 2013, 11:18:35 ---Hvala vam svima na savjetima i pojasnjenjima, ustedjeli ste mi jako puno vremena i zivaca (vjerojatno i spasili zivot prvoj osobi koja bi mi stala na sjenu), ekipa ste kakvu drugi forumi mogu samo pozeliti!

Cim ga rasklopim/sklopim javim rezultate..

--- Kraj citata ---
svala čast na solidarnosti,to cijenim :sign188:

Reponja:
Evo, raskopah ga napokon! Nisam ništa još prčkao po karbu nit otvorio glavu, malo mi je kasno sada jer radim ujutro,
tako da je to na rasporedu za vikend... Dobio sam mlade dok sam skinuo onu plastiku koja štiti glavu. Nemam pojma
kako sam ju skinuo, još manje znam kako da ju vratim, ali bitno je da on proradi, plastike su ionako samo estetika
(osim mojih, ružnih...).

Filter zraka;

Dodatno pitanje (za Joker); Nisam baš siguran da bi filter zraka ovako trebao izgledati. Nikad prije ga nisam otvarao
(meho ga je očistio kad je trebalo, nisam ga ni vidio), nije bilo problema. Sad sam ga vidio i malo imam problem sa
njegovim izgledom. Osim što bi trebao biti čišći, je li ovakav filter potencijalna opasnost za vijek skutera?

Drnda:
nije normalno da tako izgleda.. ali ako dobro predpostavljam, strana od karba je ova koja izgleda ok?
onda ti to nemoze biti uzrok.. a sad bi li komadic spuzve napravio problem.. cisto sumnjam, ali nisam siguran..

Infernus:
meni se cini da trebas za pocetak promjenit mehanicara  :toothy11:

Reponja:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75761.0.html

Evo, ima novosti, pa bacite oko na zadnji post u gornjem linku...  :BangHead:

Svaka pomoć je dobrodošla!  :ajdeajde:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju