Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Rally by Reponja - komentari

<< < (12/23) > >>

SQILLER:
Sličan problem imam i ja  :icon_scratch: :icon_scratch: mislim da je to do karba, ja sam danas svoj prvi put izvadio inace nika dnista nisam prcko oko motora i izvadio sam karb preporucujem ti da ne vads ako nisi, kod mene je pocelo prskat na sve strane i otvorio karb nije bio prljav nist, pobriso ga krpom iznutra, dizne isto sve to vratio i malo mi bolje ide, al trebalo bi i karb postelat tako da mislim da je i kod tebe tako, meni se gusi kad idem uz brjeg lagano, i u voznji se isto pocne gusit na ravnom dode do 60 punim gasom i onda fruum bruum  cuka ko da nema goriva potekne pa stane itd... nadam se da sam pomogo  :icon_thumright:

fleky911:
meni se je tak kihanje culo dok mi je semering izletio van al culo se tek dok bi ja benge u cilindar direkt stavio pošto nije mogo povuc ....
nevjerujem da je kog tebe ta stvar al eto

Grale:
O kojem se skuteru radi, kojem karbu :angry7: :icon_biggrin:

Imaš onaj bgm 17,5 jel?
Može bit da je do samog karba ili do neuštelanosti istog...
Ako je karb štelan dok su bili topliji dani, naravno da sad po zimi bude siromašnija smjesa, te se zbog nje skuter pregrije i ugasi...

gumy:

--- Citat: Reponja - 30 Siječanj, 2013, 21:16:38 ---Oba
puta sam morao pustiti da se ohladi i tek bi onda upalio.

--- Kraj citata ---

pregrijao se i zaljepio.

kakva je smjesa?

kurbla001:

--- Citat: Grale - 30 Siječanj, 2013, 21:41:05 ---O kojem se skuteru radi, kojem karbu :angry7: :icon_biggrin:

Imaš onaj bgm 17,5 jel?
Može bit da je do samog karba ili do neuštelanosti istog...
Ako je karb štelan dok su bili topliji dani, naravno da sad po zimi bude siromašnija smjesa, te se zbog nje skuter pregrije i ugasi...

--- Kraj citata ---
jbg to treba kontrolirati za vrijeme hladnijih dana......po ljet nekad preko noći neće upaliti iz prve, kamoli kad je hladnije....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju