Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Rally by Reponja - komentari

<< < (9/23) > >>

MarinM:
A ono,ako je ljeo odrađeno ni nije lose iako bi onda po meni bilo najljepse, i cak sam razmisljo te inace hrapave pofarbat u antracit i polakirat, a izvana narančasto.

Reponja:
Update; u temi se malo i radilo, bacite oko i recite koju pametnu..
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75761.0.html
Naravno, nije gotovo (nikada to neće biti gotovo, previše guštam da bi to ikada završio!), ali bitno da se radi!  :headbang:

@ arz

Pokrpaj lemilicom (nemoj samo pustiti da ti je predugo uštekana, do 10 minuta u struji, pa hlađenje, pa opet itd..).
Nosač tablice ti prvo zahtjeva skidanje zadnje plastike, po mogućnosti zadnjeg fara (sigurnije je, da ga ne okrhneš),
i onda tek vide odozdo (jer si skidanjem zadnje plastike, one najveće, morao skinuti i bočne vide).

Imaš lijepu tvorničku boju, nećeš ju uspjet ponovit.. Osobno, nebi dirao. Dodao bi neki mali detaljić kao što bi bila
naljepnica...
Savjet; nemoj u više od 2 boje. Teško je napraviti višebojan skuter da liči na nešto... Moguće je, ali moraju biti lijepi
prijelazi, a ne svaka plastika u svoju boju..

Hrapave plastike - e sa njima još nisam došao na zelenu granu. Sljedeći pokušaj će biti sa bumper sprejem i nekim
dobrim lakom, jer sve što sam do sada stavljao se ogulilo i izblijedilo. Javim ako pokušaj uspije.

lukaex1t155:
daj nam reci...kako si to pao?? neka baba ti bacila staku pod kotac ili??  :toothy12: :toothy12:

Reponja:
A dode ti na isto.. Zenu ispred mene je zbunilo u voznji, nije znala da li da promijeni traku ili ostane u istoj, pa je na mrtvo zakocila, ukopala se sa 45-50 km/h. Naravno, nisam ocekivao, cesta je bila prazna (nas dvoje u 750 metara), nema pjesaka, pasa, drugih sudionika, uljne fleke nit ikakve prepreke. Novi asfalt. Ma cak ni pticice nisu letjele. Dzabe, baba opalila, a ja se protegnuo preko bunkera Octavie do pola krova! Zakonski gledano - kriv sam, trebao sam drzati dovoljan razmak da i u tom slucaju mogu zakociti na vrijeme. To je drugo sto zenska ne zna voziti (nisam joj krstio auto, imala je vec, po mojoj procjeni, barem 3 laksa udarca u bunker), auto je cijeli izgreban. Moguce je da na taj nacin muze lovu od osiguranja... Kako god okrenem, moja krivica, kao skuterasi moramo ocekivati neocekivano...

2mario2:
a jbg... žena + auto + vožnja skuterom iza = očekivaj svašta... dobro da nije tebi ništa... btw. sviđa mi se blatobran sad... ja sam svoj isto skratio, al nije na špicu ko tvoj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju