Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Rally by Reponja - komentari
Reponja:
Je, dizna na njemu je ona koja je i došla sa njime.. Ma nije meni više problem kod fara samo
njegova slabost, sada imam i problem krive usmjerenosti, a ne mogu ga nariktati. Plastike su
zalemljene, nije ga se dalo drukčije sklopiti, cijeli je bio razbijen. I sada se više ne može štelati :BangHead:
arz:
Ja bi samo onu podnicu trebao u kutu malo pokrpati, ostalo sve ok...
Bas gledam i neznam kak se skida ovaj komad ispod zica gdje je tablica, zmigavci, zadnje svjetlo...
Inace, sve ove crne elemente (skoro sve) bi u naranđasto a ovo kaj je u boji ovoj plavoj bacio bi u crnu...
Mislim da bude ok..
iPh4s
MarinM:
arz nebudi luud! Nemoj farbat unutarnje plastike u nista, one su najbolje crne, izgledace ti ko cirkus
2mario2:
--- Citat: MarinM - 05 Siječanj, 2013, 16:10:14 ---arz nebudi luud! Nemoj farbat unutarnje plastike u nista, one su najbolje crne, izgledace ti ko cirkus
--- Kraj citata ---
nemora bit... ako bude kombinacija boja pasala i ak se dobro odradi posao, moze to dobro izgledat... farbaju i drugi u svakakve boje, pa ispadne super cak...
edit: tebi nije lijepo vidjet recimo plavi il crveni skut i bijele hrapave plastike??? jer meni je to super vidjet...
arz:
--- Citat: MarinM - 05 Siječanj, 2013, 16:10:14 ---arz nebudi luud! Nemoj farbat unutarnje plastike u nista, one su najbolje crne, izgledace ti ko cirkus
--- Kraj citata ---
Zato sam i reko "skoro sve" jer ovo ispred nogu (koljena) bi ostavio crno, samo poklopac akumulatora bi u naranđu...
iPh4s
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju