Kad sam ja stavil linearnu polutku nisam ništa mijenjal, ne znam i zbog čega bi, eventualno malo lakše rolice....drugo ništa .
Prvo sam fulal kanale jer mi se skuter ponašal kao da imam preteške rolice, stavim drugi kanal tamo je prebrzo otvaral i kad sam stavil onaj treći koji je dobar tad je sve bilo super, nit sam rolice mijenjal nit ništa...sve je bilo isto osim kaj je ubrzanje bilo linearno...ne znam kaj bi se tu tak puno filozofiralo, pa j#bote mijenjate samo jednu stranu poltke i veš napravite studiju od toga, kaj da stavite cijelu...
Sa TC-om mi nije otvarl zbog stage6 federa, jer je on nešto duži od običnih minarelli, sa hebo federom mi je radilo sve super jer je on najkraći, bijeli malossi+TC isto rade normalno!
I polutka ovisi o oprugi, nemreju biti isti kanali sa tvrdom i mekom oprugom, u kombinaciji sa rorlicama...nije to posel koji je gotov za min Miki, ti bi htel sve za čas...isprobavaj malo skuži kak radi jedno s drugim i došel buš do logičnih zaključaka, a ne da tu slušaš komentare koji nemaju veze s vezom...ČAST IZNIMKAMA
Ja sam skinul polutku i mijenjal kanale po par puta u jednom danu dok nisam skužil kak i zake, u prijenosu su ti svi elemnti povezani, izmjeniš jedno i već moraš drugo štelat ak hoćeš da radi ko po špagi...!