Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
_r0bi_:
--- Citat: Maurini-Tuning - 02 Prosinac, 2012, 12:14:10 ---UPDATE:
Narucen Malossi red sponge filter zraka i dizna 70.
Ubrzo bi se trebao rastaviti motor te ce se zamijeniti navedeni dijelovi: -klip
-filter zraka
-dihtunzi
-remen
Cilindar je u odlicnom stanju,ocistit ce se i kompletni karburator i blok ;D i to bi bilo to,spreman je za zimu
btw. kada vec uzimam dihtunge,vidio sam na webshopu BGM-ove i one Sceed 42... ima li tko neku preporuku za njih? cuo sam da i oni rms-ovi ne valjaju,pa zelim biti siguran za ove :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Za BGM neznam a ove 42 nisam ni cuo :confused5: original piaggio kad bi mogo uzet bilo bi najbolje RMS-ovi neveljaju kur*u dobro si cuo :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
ni ja nisam cuo za ove 42 :icon_biggrin: ali ne znam imaju li u ponudi piaggiove...ako imaju,oni se uzimaju naravno :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: Maurini-Tuning - 01 Prosinac, 2012, 17:01:13 ---Tomi zg,koliko kosta vertexov klip?
--- Kraj citata ---
Kad sam ja gledao prije koju godinu bio je oko 350kn preko jednog tipa kaj ih je mogao nabavit,samo on više ne radi,a malo sam guglao i nisam našao ko ih sad drži.
Ak ti financije predstavljaju problem uzmi ovaj bgm,znam par njih koji ga imaju i radi
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640687264&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER5099&category2=CAT%3ACAT_ZYLINDER%3ACAT_ZYLINDER_KOLBEN
I imaš opciju "piaggio" klip za duplo više para,mada kakva je danas općenito kvaliteta originalnih dijelova vjerojatno taj bgm nije puno ni lošiji od ovog
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289163310499232&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER5099&category2=CAT%3ACAT_ZYLINDER%3ACAT_ZYLINDER_KOLBEN
A brtve uzmi original piaggio,RMS nemoj ni slučajno
Maurini-Tuning:
Onda se kupuju piaggiovi dihtunzi... :)
sto se tice klipa,bitno mi je samo da bude sto kvalitetniji,a da cijena ne bude sad neka astronomska... cijena ovog piaggiovog klipa mi je i vise nego prihvatljiva sa obzirom da je to originalni klip,samo me brine i to sto si napisao za danasnju kvalitetu dijelova zato sto je to stvarno istina za neke,ali za ovaj klip i ne znam...
ako ti nije problem,reci neki klip kojeg si isprobao ili za kojeg znas da ce me dobro sluziti...nije bitno jeli zamjenski ili original,samo da sluzi dobro.... bio bih ti zahvalan...
Grale:
Ako si već zapel za mjenjanje klipa,uzmi najjeftiniji,jer ti za 2 tisuće bude opet palo na pamet mjenjat klip,pa da ne bacas velke pare sad :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju