Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
Maurini-Tuning:
--- Citat: Grale - 04 Prosinac, 2012, 18:28:38 ---Ako si već zapel za mjenjanje klipa,uzmi najjeftiniji,jer ti za 2 tisuće bude opet palo na pamet mjenjat klip,pa da ne bacas velke pare sad :toothy11:
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Tomi_ZG:
--- Citat: Maurini-Tuning - 04 Prosinac, 2012, 18:21:08 ---Onda se kupuju piaggiovi dihtunzi... :)
sto se tice klipa,bitno mi je samo da bude sto kvalitetniji,a da cijena ne bude sad neka astronomska... cijena ovog piaggiovog klipa mi je i vise nego prihvatljiva sa obzirom da je to originalni klip,samo me brine i to sto si napisao za danasnju kvalitetu dijelova zato sto je to stvarno istina za neke,ali za ovaj klip i ne znam...
ako ti nije problem,reci neki klip kojeg si isprobao ili za kojeg znas da ce me dobro sluziti...nije bitno jeli zamjenski ili original,samo da sluzi dobro.... bio bih ti zahvalan...
--- Kraj citata ---
Ak ti je cijena prihvatljiva uzmi taj piaggio klip i ne sekiraj se više :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Prosinac, 2012, 22:47:04 ---
--- Citat: Maurini-Tuning - 04 Prosinac, 2012, 18:21:08 ---Onda se kupuju piaggiovi dihtunzi... :)
sto se tice klipa,bitno mi je samo da bude sto kvalitetniji,a da cijena ne bude sad neka astronomska... cijena ovog piaggiovog klipa mi je i vise nego prihvatljiva sa obzirom da je to originalni klip,samo me brine i to sto si napisao za danasnju kvalitetu dijelova zato sto je to stvarno istina za neke,ali za ovaj klip i ne znam...
ako ti nije problem,reci neki klip kojeg si isprobao ili za kojeg znas da ce me dobro sluziti...nije bitno jeli zamjenski ili original,samo da sluzi dobro.... bio bih ti zahvalan...
--- Kraj citata ---
Ak ti je cijena prihvatljiva uzmi taj piaggio klip i ne sekiraj se više :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
toe to,bezveze razbijaš glavu s tim klipovima :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
onda se uzima piaggiov :icon_thumright:
[R]UNNE[R]:
ma obični klip uvalit gore za 150kn i bok.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju