Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
Maurini-Tuning:
Runneru sam danas postelao karb..sad je bas onako kako sam zamislio,gas prima bas kako bi trebao...ali posto je danas kisa nisam isprobao krajnju,ali trebala bi biti na mjestu,sto se i nadam... oko 85-90 max
rastavio sam ga..samo su neke plastike na njemu ostale..ubrzo bi trebao dobiti novu boju :)
i sada ceka neki ljpsi dan da ga provozam
I posto mislim na zimu zamijenit mu klip...pa sam malo gledao
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=602&category_id=101&option=com_virtuemart&Itemid=142
ima li tko iskustva sa ovim klipom?jeli dobar? :)
Stay tuned
tommy:
samo naprijed sa tuningom :headbang: :icon_thumright:
ali brate daj prestani slikat sa 1,3mp camerom. loše su ti slike :(
Drnda:
i ja sam bas poceo gledati iskustva s klipovima za serijsku termogrupu, pa sam dosao do zakljucka da ne znam koliko je cilindar potrosen da bih prema njemu uzeo specijalu klipa, a i kontaj klip i karike i jos moras iglicasti uzeti i brtve.. imas trosak kao pola 70ccm base termogrupe
Maurini-Tuning:
samo sam cekao kad ce mi neko reci da su mi slike loše :icon_biggrin: a jbg..fotic mi trenutno nije tu :sad1: ...kad se bude radilo zimi obavezno ce bit dobre slike :)
--- Citat: Drnda-1 - 28 Listopad, 2012, 14:43:30 ---i ja sam bas poceo gledati iskustva s klipovima za serijsku termogrupu, pa sam dosao do zakljucka da ne znam koliko je cilindar potrosen da bih prema njemu uzeo specijalu klipa, a i kontaj klip i karike i jos moras iglicasti uzeti i brtve.. imas trosak kao pola 70ccm base termogrupe
--- Kraj citata ---
sve moram vidjet do zime...ne bi trebalo biti nikakvih problema sa termogrupom zato sto je nedavo promijenjena... :icon_thumright:
Drnda:
a sve znam, onda kupis normalni klip, mene ubije u pojam sto nekima rms nevalja, nekima motoforce, nekima meteor, dok ih drugi hvale...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju