Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (8/55) > >>

Maurini-Tuning:
 :icon_thumright: i da,moram ih izvagat ;D

Danas cu najvjerojatnije stavit serijski centralni,zato sto mi je jos bijeli na skutu,a opet ne ubrzava lose... :)

Maurini-Tuning:
apdejt ;D

Stigli novi MF rolini 4.8 grama,tek sam jucer vidio da na skutu imam Malossijev RS3 amortizer,ali je prebojan... :sad1:

Znaci sad je u planu da se slozi sve i malo kasnije se obradi cilindar,a malo i ulicka tj. opitura zato sto je sad prefuserski opituran,prijasnji vlasnik je sve zeznuo :sad3:

Maurini-Tuning:
Stavljene su rolice i serijski centralni... sada bi jos trebao imati malo bolji start.U pon ga vodim da mi se napravi vodena pumpa,a danas sam skinuo plastike i ovih dana cu ih pospricati... Kupio sam primer dupli-color i hqs bijeli sprej.

koja bi kombinacija bila dobra s bijelom? :)

:hello:

[R]UNNE[R]:
Crna u svakom slučaju,nemoj sad nabacit neku živu boju da izgleda ko špansko selo..  :toothy3:

Maurini-Tuning:
Heh,crna mi se sviđa :icon_thumright: samo bi vise plastika bilo bolje u bijelu? :dontknow:

btw.napravljena je vodena pumpa,stavio sam neku CIF koju sam narucio preko webshopa...skuter sada ide dobro,kako sam i ocekivao,ali karb bi se jos malo mogao nastelati...ostat ce najvjerojatnije 12 karb...

:hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju