Tehnički kutak > Tuning skutera

Žuta gnjida....

<< < (2/7) > >>

igor.sb:
ok nek servis ostane anoniman (mada znam o kojem se radi)  :toothy11:

kako mislis komplet fedre, pa jel ti nisu iskoristili crne, a dali su ti jos plave i crvene?

marin:
koliko se ja sjećam uz deltu su došli crni,ali nemoj me držat za riječ,u kompletu su ostali plavi,bijeli i crveni.

Crazy Kuree:
Fino, sledeći tjedan ćeš opet kod slowa ili kad pređeš neki 1000km... Rolice 5.5 su preteške al na početku kad je kit novi ide ko lud i ima snage sa takvim rolicama onda kasnije neznam šta bude odjednom oslabi, biće ti rupa do 30-40km/h onda staviš lakše rolice i opet ide ko lud  :icon_biggrin: a ovo LoL za federe nemaju pojma u servisu štelovat. uz deltu dobiješ bijele federe

igor.sb:

--- Citat: marin - 31 Svibanj, 2008, 19:43:51 ---koliko se ja sjećam uz deltu su došli crni,ali nemoj me držat za riječ,u kompletu su ostali plavi,bijeli i crveni.

--- Kraj citata ---

ma to ti je to

kao sto kuree kaze dobijes uz deltu bijele, al svakako su ti morali prodat i set federa u kojem dobijes crvene, plave, crne, al eto malo(puno) su oni fulali sa stavljanjem boje tj. tvrdoče

marin:
već smo se dogovorili za jedan štelung kad naberem kilometara malo jer sam sad tek prošao 50 km sa kitom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju