Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner FX 125

<< < (6/7) > >>

Pulss:
 :toothy12: cijelog fxa u djelove prodajes ?

Sta na kraju bi sa onim bb na nrg ?  :icon_scratch:

Miki-speedy:

--- Citat: Pulss - 13 Studeni, 2012, 23:34:45 --- :toothy12: cijelog fxa u djelove prodajes ?

Sta na kraju bi sa onim bb na nrg ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
da,dobar je,odlican je,ne trosi ide al ne mogu mu oprostit onaj glupavi rezervar i slicne stvari a druga stvar meni licno on ne lezi dobro

a nrg stoji na kamari jebe me rezervar sad,tj. jebe me volja manje vise sve je rijeseno al opet kad zamislim koliko jos moram para dat na jebene sitnice koje su mimo masine muka mi dodje i mislim u sebi ako dodjem do nekih para onda cu al ovim tempom necu sigurno :confused5:

Pulss:
sta bi sa rezervarom od fxa ?...

Cek sta ti jos fali od masine za nrg ? Zar nisi sve ima ? osim aftermarket glave

Miki-speedy:

--- Citat: Pulss - 14 Studeni, 2012, 00:19:43 ---sta bi sa rezervarom od fxa ?...

Cek sta ti jos fali od masine za nrg ? Zar nisi sve ima ? osim aftermarket glave

--- Kraj citata ---
ma nista rezervar je fabricki,neg mi pici po zivcima sto mi glupavi radnici na pumpama uvijek zaliju plastike benzinom a i muka ono otvarat,totalno bzvz napravljeno..

a ako mislis na nrg tunirani od toga nista,bas kao sto mi je igor govorio serijala je najjaca,tako da sam sve u oglas stavio i ako ga slozim ikad nece bit u potpunosti serijala,bice otklonjene one osnovne slabosti bb-a (glava i karb i ove ostale osnovne sitnice)

Pulss:
Pa nemoj budalama davat da ti oni toce gorivo, pm to su i meni radili , ko da njega boli k ta tvoje plastike  :angry7:

ma na to san i mislia, karb, glava, multivar.. vise ti netreba...

spuha si se isto rijesia ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju