Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner FX 125
Miki-speedy:
Evo da predstavim svog fx-a
99ta godina je,koliko znam
10.069 presao kad je dosao u moje ruke,sad je oko 10.500
Plastike zadnje bocne su pojebane,ostale su manje vise ok
U planu je 25ica,multivar(nabavljen),red sponge,polini kevlar i to je to eventualno nekad posle 172 kad mi ovo postane slabo.
Trenutno posto ne mogu da nabavim vxr vilice planiram upresat stup od usd vila u leonardove showa vilice
Posle toga od stylinga ide prozirni ili sivi stop i zmigavci,unutra po led sijalice(12 kom),xenon 4300k i ako uspijem ubacit sočivo barem u kratko svijetlo
Ova kombinacija boja je bio
Kad sam ga dovezao,serijska boja,poceto smirglanje,skinute naljepnice
Onda sam ga u po noci ofarbao(morao sam) ne lici ni na sta,al sluzi svrsi
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Maurini-Tuning:
Bas mi se sviđa! :icon_thumright: Bit ce to odlican Runner
Samo naprijed :headbang:
2mario2:
dobra je, dobra... polako i bit će prava ljepotica... :icon_thumright:
Miki-speedy:
Sad kontam kako slozit zadnji kraj,znam da ce 100% ostat rukohvat od starije verzije e sad da li uzet prozirne ili sive zmigavce i stop od face lift verzije ili od starije i da li uzet onu plastiku ispod rukohvata od novijeg il starijeg :dontknow: Nisam uzivo nikad vidio pa cekam da se neko javi
2mario2:
--- Citat: Miki-speedy - 20 Rujan, 2012, 20:53:20 ---Sad kontam kako slozit zadnji kraj,znam da ce 100% ostat rukohvat od starije verzije e sad da li uzet prozirne ili sive zmigavce i stop od face lift verzije ili od starije i da li uzet onu plastiku ispod rukohvata od novijeg il starijeg :dontknow: Nisam uzivo nikad vidio pa cekam da se neko javi
--- Kraj citata ---
boja bude plavo-bijela ili neka druga???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju