Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner FX 125
Hljebaroš34:
Edo Sp je upravu tako se to radi nikakve kemije blokova
Miki-speedy:
Vidicemo jos za to,ako ne budem zadovoljan sa 25icom i multivarom
Danas preradio vilicu sa Leonarda 150,u pitanju je SHOWA vilica,naprijed idu klijesta sa fx-a,sa diskom 220 i felga od lea 12"
Nemam distancu pa felga stoji s puno lufta,to cu ovih dana rijesit pa moze probna voznjica past,sve u svemu jako,jako lijep osjecaj kad pritisnem guvernal a ona fino propada pa vraca :love7:
walkay:
Zasto ne pase serijska felga od Runnera, mogli ste preraditi osovinu od felge ili stavit u felgu druge lezajeve... :dontknow:
Miki-speedy:
--- Citat: walkay - 24 Rujan, 2012, 22:17:16 ---Zasto ne pase serijska felga od Runnera, mogli ste preraditi osovinu od felge ili stavit u felgu druge lezajeve... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma naravno,znam za to al trenutno nemam jos zivaca i to mijenjati bitno mi slozit da on vozi sigurno pod broj jedan a lako cu dalje,sve su to ostalo nijanse
Ovo mi je iz cista mira doslo uradit,jer sam probao stavit vilicu sa nrg-a i ne pase :dontknow:
Miki-speedy:
Juce sam pao s runnera i ne godi mi ovaj skuter vise nikako,hocu bit u fazonu pa kupujem sr-a
i ko da je sam vrag stao iznad mene jer sam bas razmisljao o zracnjaku naletim na jednog koji mi najvise pase al je preslozen na LC :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju