Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb-Virovitica-Mađarska (Rocky 170 & Aprilia 70)

<< < (2/7) > >>

tonch08:
Dečki, hvala vam na posjeti. :) Doborodošli ste opet, samo naravno, dok ja nebudem imao obaveza. :)

Tomi_ZG:
Fini đir,nema kaj,to ste išli kurve ganjat u Mađarsku a  ;D

fleky911:

--- Citat: zvonkec_92 - 19 Rujan, 2012, 22:31:57 ---
--- Citat: fleky911 - 19 Rujan, 2012, 22:20:39 ---trebali ste produžit do bj a ne odma na zaobilaznici otic za viroviticu ...neka cuga i tako to ...čevapi xD
a onda preko grubišnog polja za viroviticu vjerujte mi krajolik je predobar  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e da si ranije najavio da češ platit čevape vjeruj mi došli bi makar kroz šumu.. :P

--- Kraj citata ---

a nisam ni znao da idete :S
normalno da bi platio i pivu al to nesmijete dok vozite pa bi i neki sokic bio dosta :D

zvonkec_92:

--- Citat: fleky911 - 19 Rujan, 2012, 22:52:26 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 19 Rujan, 2012, 22:31:57 ---
--- Citat: fleky911 - 19 Rujan, 2012, 22:20:39 ---trebali ste produžit do bj a ne odma na zaobilaznici otic za viroviticu ...neka cuga i tako to ...čevapi xD
a onda preko grubišnog polja za viroviticu vjerujte mi krajolik je predobar  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e da si ranije najavio da češ platit čevape vjeruj mi došli bi makar kroz šumu.. :P

--- Kraj citata ---

a nisam ni znao da idete :S
normalno da bi platio i pivu al to nesmijete dok vozite pa bi i neki sokic bio dosta :D

--- Kraj citata ---
pa dobro nije nama problem stat negdje sastrane, popit pivu i krenut dalje.. ni nemrem ju u vožnji popit :P  :toothy9: ;D

pralas:
išli u razgledavanje zlatne potkove  :laughing7:

odlično se otici ovako provozati,pravi gušt  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju