Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb-Virovitica-Mađarska (Rocky 170 & Aprilia 70)

<< < (3/7) > >>

fleky911:

--- Citat: zvonkec_92 - 19 Rujan, 2012, 22:53:43 ---
--- Citat: fleky911 - 19 Rujan, 2012, 22:52:26 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 19 Rujan, 2012, 22:31:57 ---
--- Citat: fleky911 - 19 Rujan, 2012, 22:20:39 ---trebali ste produžit do bj a ne odma na zaobilaznici otic za viroviticu ...neka cuga i tako to ...čevapi xD
a onda preko grubišnog polja za viroviticu vjerujte mi krajolik je predobar  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e da si ranije najavio da češ platit čevape vjeruj mi došli bi makar kroz šumu.. :P

--- Kraj citata ---

a nisam ni znao da idete :S
normalno da bi platio i pivu al to nesmijete dok vozite pa bi i neki sokic bio dosta :D

--- Kraj citata ---
pa dobro nije nama problem stat negdje sastrane, popit pivu i krenut dalje.. ni nemrem ju u vožnji popit :P  :toothy9: ;D

--- Kraj citata ---

http://www.after5catalog.com/images/products/172-06601P1.jpg

_r0bi_:

--- Citat: pralas link=topic=75591.msg998146#msg998146 date=1348088074

odlično se otici ovako provozati,pravi gušt  :icon_thumright:
[/quote ---
ti neznas vise ni do Valpova doc nemoj sr....  :laughing7:
btw ekipa svaka cast al malo je ljudi koji su tako za akciju  :angry7:
--- Kraj citata ---

zvonkec_92:

--- Citat: pralas - 19 Rujan, 2012, 22:54:34 ---išli u razgledavanje zlatne potkove  :laughing7:

--- Kraj citata ---
je.. heheh kaje najbolje skuter se predobro čuje sa ovim tvojim Deakom.. di god dođem svi se okreču ono svi misle ide neka mrcina a ono kinez.. hehe.. :) mogu ti reč da mi čak nije dopi*dio zvuk Deaka tamo i nazad.. stvarno se ljepo čuje naspram nekih drugih lonaca ( ili onih home made, bzvz )

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 19 Rujan, 2012, 22:58:15 ---
--- Citat: pralas link=topic=75591.msg998146#msg998146 date=1348088074

[/quote ---
ti neznas vise ni do Valpova doc nemoj sr....  :laughing7:
btw ekipa svaka cast al malo je ljudi koji su tako za akciju  :angry7:

--- Kraj citata ---
ne seri bio sam vise puta u valpovu nego žolt,necu svaki vikend dolaziti a i kad dolazim uvijek moram sam ici jer su svi jazavci i niko nece ici :P
btw ja sam uvijek za takve akcije,uosatlom moja se kilometraza vidi koju sam napravio,samo takvih ljudi iz osijeka nema koji bi zapičili negdje dalje iz zajebancije,uvijek da bi se islo negdje mora biti neki povod happening ili neke pi*darije da bi se ekipa pokrenula,zato ja i lega koji doduse nije skuteras ali uvijek zapičimo negdje,u Bosnu na čevape ili u Srbiju i to iz zajebancije jer neamo sta raditi a i da se provozamo,osim njega ja iz Osijeka ne znam ko je za takve akcije...

drago mi je da si zadovoljan sa deakom,sto je je ima stvarno lijep zvuk i nije jako glasan ;)
--- Kraj citata ---

monetri:
Oho! Ovo je gust za procitat i skuteri izgledaju super!
Isitina je za robu, pogotovo ujutro, na skuteru nikad nije vruce!  :)
Da ste bar imali vise vremena pa vozit sporijim cestama, vise sporednim, 90 po autocesti nije neki gust... a mozda i bi da imam dug prijenos ko Zvonkec  :toothy12:
Kad ovo citam, sam sebi zakljucujem kako sam ja bas glupo hrabar kad sa tek kupljenim kinezom prvi dan napravim 290km i to sam  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju