A o motoru da i ne pričamo koji drže 300+ tisuća km Jedino je limarija lošija oko stražnjih rubova pa trule, ali ništa nerješivo i ništa skupo. Imam accenta LC iz 2000, podosta opreme za taj model i isto su mi rubovi loši, kupil sam lak napravljen po boji auta u spreju za 90 kuna kojeg je napravio po uzorku sa poklopca rezervara, frend zrezal trulu krpicu, napravil novu i niti se ne kuži da je kaj delano po tome :
ma svaki normalni motor okrene 300tkm,hyundaijevi rade i 500
ja imam isto LC 1.5 12v '01,cili je izudaran jer smo se ja i sestra ucili vozit na njemu ali nigdi nema ni trunke ruzine,auspuh jos uvik tvornicki i u super stanju,jedino smo 2 puta mjenjali onu gibljivu cijev ispod motora,maf senzori su im mana i moj vec jedno 5 godina radi bez njega,nedavno je na 101tkm mjenjan kumplug set jer san ja miljun puta slepa raznorazne aute i miljun puta je zapaljen,od ostalog ulje,filteri,gorivo,gume i gas.stari u zadnje vrime govori da bi uzeli novog hyundaia i20 jer s obzirom da sam ja ozenjen a sestra udata njima vise ne treba nesto veliki auto,i kaze da bi ovog prodao al mu ja ne dam,radje cu ga uzet sebi,ili da ga sestra uzme a rijesi se alfe koju inace moze samo u staro zeljezo prodat