Tehnički kutak > Injection
Ditech luft na radilici
Grale:
set semeringa i ležaja 250 kn,uzmeš nove karike 160 kn,dihtunzi kojih 150 kn itd...
plus ruke majstoru,pa si izračunaj dal ti se isplati prodat ili uvalit nekome...
zeljko_sr:
vjerojatno ti se sj#bo dosjed na radilici dje dolaze lezajevi ako su kupio polovan skuter moguce da je neko mjenjo lezajeve a to nije dobro napravio pa se lako moguce desilo sta se desilo i to se svima ditechima desava sa tim orginalnim radilicama pojede se radilica dosjed par skutera sam vec slago imaju po 5000 6000 t km a on ima lufta na radilici kod variomata ako ces rjesavat masinu ja ti imam barikit radilicu za ditecha najbolja poslije malossi radilice :)
du_vlaho:
prvi sam vlasnik, mašina nikad otvarana... kilometrađa oriđiđi :)
majstori smo ja i stari... sami sve radimo... što reć kad ovlašteni serviseri nisu znali centralni zamjenit kad mi skuter nije zelio uzbrdo ic... :angry7:
misliš da je dosjed ležaja na radilici pošao? čudno bi mi bilo, prije sam mislio da je kučište oko ležaja, s vanjske strane...
ugl. što bi trebalo radit da mi radilica bar 30-40t km izdrži... mislim, da to kvalitetno bude... jer ako imam svako 15t km otvarat i radilicu mjenjat... pff :angry7:
Od koje marke što da uzimam... pa zatražim ponudu od ovih lokalaca...
zeljko, ta radilica kod tebe nova il?
zekozna:
... a možda i nabavljati drugi blok ili dati piksirati ovaj no to ćeš znati tek kada skineš i rastaviš.
Ako ti zafali dijelova, javi.
_r0bi_:
Leko na kakim si ti drogama,kaki tekuci metal wtf??
kao sto je ekipa vec rekla...rastavi promjeni lezaje,semeringe,brtve i tjeraj dalje ako je dosjed u banani na radilici u bloku loctite i neas vise brige ;) iako mislim da nisu ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju