Tehnički kutak > Injection

Ditech luft na radilici

<< < (3/4) > >>

Grale:
na ditekima s 30 tkm nikad otvarani blokovi radilica nema mm lufta...lezaji su tvornički nachi ak se ne varam,njih bus teško nabavil,uzmi koyo čelične...
ili kupi od mene masinu s novim lezajima i semerinzima ;D

Lenko:

--- Citat: _r0bi_ - 18 Rujan, 2012, 00:25:29 ---Leko na kakim si ti drogama,kaki tekuci metal wtf??
kao sto je ekipa vec rekla...rastavi promjeni lezaje,semeringe,brtve i tjeraj dalje ako je dosjed u banani na radilici u bloku loctite i neas vise brige ;) iako mislim da nisu ;)

--- Kraj citata ---
Tečni metal ili Loctite, cilj je isti...
du_vlaho, nećeš znati dok ne otvoriš...

zeljko_sr:
koje si ulje sipo u ditecha ? mozda ti je zbog toga zna se to desavat ditechima cesce meni se sj#bo isto bio nakon nez kolko prvo je lezaj imo onda je dobila s vremenom i radilica ivo se tako vozio njemu je doslovno pukla radilica tj osovina polutka od radilice kak hoces zbog toga ali tek nakon 20000 30000 t km s kitom sad nez probaj stavit teze rolnice tak da ti skuter se ne vrti bas da se ne sjebe jos jace ako nemas ulje silkolene pro skut 2 njega natoci provjeri uljnu tako sta das kontakt i drzis gas i nakon nekog vremena pocet ce ic tk tk tk pa ces vidit nije obavezno da si rolnice teze stavis al ja bi ti preporucio zbog tog da skuter nejde u tolke okretaje mada ako ti je skuter 2003 god onda ti i nejde prek 9500 okretaja

steeef:
sve je torelativno,trebal bi bit jebacki luft ak se oijel dosjed lezaja.
imam doma grobinu od ditecha koja izgleda ko da je 2 rata prosla i sa 18 tkm nema ni mm lufta a nema kaj nije na njoj jebavzno vec.
s tim da su vlasnici tocili arf ulje iliti ulje za getribe u rezervar za ulje i mjesavinu pa nije nis cviknulo.
zamjeni lezajeve i teraj dalje.

Kamba:
..meni se ovo čini prevelik luft ako je riknio samo ležaj..meni kad je dosjed na radilici otišao imao je upola manje lufta nego tvoj,ma i manji još....sumnjam da ti je riknuo dosjed u bloku,preje ode na radilici jer je manji.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju