Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit??????Need help
SlowRider:
Ja cekam 37° i onda krecem, ne preko 7000.
ivanm:
ovisno o nabrijanosti skutera, ja sam na zipu imo malossi gus AC, 17.5 karb (dizna 72), gianelli extra (ko ZX) spuh...
vozio sam ga i po zimi na -5°C, i po ljeti na +35°C, nikad nisam dugo grijao, možda minutu, dok se obučem i kad sam skinuo kit nakon 10 000 km nije imao nijedan ris, osim onoga, naravno od puknute rešetke ležaja..
:icon_tongue:
BlackNaranča:
a ja san zajeba onda ...kasno mi je sada ... :toothy11:
a on ide meni dobro nema nikakvih znakova da mu se smrt blizi ili nesto, radi ko nov :laughing11:
Ivan:
Vjerojatno blesavo pitanje al (budući mi nije bed ispast glup) svejedno ću pitati. Ispričavam se ako je već bilo na forumu, ali zanima me kako točno temperatura klipa/cilindra/rashladne tekućine ili čega već, utječe na pojavljivanje "riseva" ili ogrebotina na klipu? Prije bih rekao da je problem u nedovoljnom podmazivanju nego temperaturi. Ako se metal grijanjem širi.. ne bi li onda problem tek nastao zagrijavanjem?
Recimo meni SP dosta dugo stoji ugašen i ja mislim da bi više koristilo da ga kurblom okrenem 2-3 puta onako lagano da se eventualno nešto podmaže. :icon_scratch: :dontknow:
Jedino npr. ako se digne broj okretaja odmah nakon paljenja pa se klib brzo ugrije dok je cilindar još hladan pa se problem javlja upravo u toj razlici u temperaturi?
I'm stupid.. teach me please :-[
ivanm:
stvar je u tome da smjesa ulja i benzina i hladi i podmazuje cilindar i klip..ako nje nema u dovoljnom omjeru onda se klip i cilindar i pregrijavaju i nemaju dobro podmazivanje..
risevi se pojavljuju kada zbog pomanjkanja smjese klip dolazi do kontakta sa cilindrom a uz to je i pregrijan pa se i širi van zadanih tolerancija - cvika..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju