Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit??????Need help

<< < (6/11) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Lipanj, 2008, 14:12:08 ---
--- Citat: BlackNaranča - 02 Lipanj, 2008, 13:52:39 ---nisam znao da moram bas moram ga razraditi prvih 500km
--- Kraj citata ---

prva velika greska

--- Citat: BlackNaranča - 02 Lipanj, 2008, 13:52:39 ---ovo da se vozi lagano dok je hladan ni to neznan..
--- Kraj citata ---

druga velika greska

--- Citat: BlackNaranča - 02 Lipanj, 2008, 13:52:39 ---koliko dugo g amorna lagano vozit?  (kolimetara)
--- Kraj citata ---

Dok se ne zagrije ne vozit na visokim okretajima. A prije kretanja ostavit ga minutu-dvije da se zagrije u leru

--- Citat: BlackNaranča - 02 Lipanj, 2008, 13:52:39 ---ja ujutro ga raspicim koliko ide nizbrdo..

--- Kraj citata ---

treca velika greska

--- Kraj citata ---

bice riseva :laughing7:

marin:
ja ovaj svoj pustim minimalno 5 minuta da radi ako je to prvo paljenje nakon viąe od 3 sata stajanja,malo si popričan ma mob i tak...a ako je stajao pola sata sat onda ga isto drľim u leru da se grije bar 2 - 3 minute minimalno...kaj se tiče same voľnje fino laganini 60 - 70 na nekih 7800 - 8200 okretaja...kod ubrzavanja se sto trudim da bude ąto lakąe...jest da on dost čupne ali čim pređe 40 - 50 počnem mu oduzimat gas i tako ga namjeravam lagano vozit joą bar 300 - 400 kilometara jer ipak mi je bolje da se sad suzdrľavam pa da se kasnije guątam nego obrnuto.

veka84sb:
E ta zagrijavanja.... mislim ne valja  prziti cim se upali ali neki ljudi stvarno pretjeruju sto se tice toga zagrijavanja.... kod mene ide po principu upalim malo odradi u mjestu..ono osjeti se kada se on umiri >1min onda voznja ,oko 400-500m lagano. Po ovako vrucim ljetnim danima upalim i vozim kakvo grijanje i gluposti pa nije to raketa! Naravno nikada ne pun gas odma nakon paljenja.... Mislim da su duga grijanja isto stetna jer rad na leru je pun vibracija i losije sagorijevanje neka me netko ispravi ako grijesim.

pitaNS:
Ja isto tako, mislim u većini slučajeva 80% upalim pustim da odradi 1-2min i onda lagano jer svakako neće da primi gas odma i posle 500m normalan gas nikakvo iživljavanje i sve u redu...

3alfa3:
Ja na svom alu kitu pustim da radi 30-tak sekundi i krecem. Ali ne stisnem gas do kraja dok se POTPUNO ne zagrije. U mom slucaju je (obzirom da nemam termostat) to nakon 3-4km.
Na full gasu imam 10500okr, a hladan skut vozim na 7800-8500.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju