Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit??????Need help
3alfa3:
Ono sto se najvise trosi je sama termo grupa - kit. Ostale komponente su (barem za base setupe) dovoljno kvalitetne da izdrze povecana opterecenja.
Mozemo jos pricat o trajanju remena koje je nesto smanjeno, ali da ce nesto crknut zbog kita - nebi smjelo.
Base naturpijan skut MORA trajat kao i serijski. Ako ne traje, onda je krivo postelan.
BlackNaranča:
što se tice remena to znam da je ionako potrošna roba :toothy12:
tako da cu ga mjenjat uskoro, skupa sa nekim variomatom ..
a zanima me koliko se trose same rolice
ja imam standardne...iste one koje sam dobio sa skuterom kad sam ga kupio na 0kilometara :icon_biggrin:
je su one sada dovoljno istrosene da se mjenjaju?
i kazes da se najvise trosi kit sam...hmm
a koliko je on predviden da traje?
3alfa3:
--- Citat: BlackNaranča - 02 Lipanj, 2008, 12:58:30 ---i kazes da se najvise trosi kit sam...hmm
--- Kraj citata ---
Zasto se tome cudis?
Cilindar, klip i karike je ono sto se trosi. Sve to na hrpi se zove kit. :)
BlackNaranča:
ma ne cudim se znam to...to je ovako ispalo kako sam napisao :laughing11:
znam da se to najvise trosi...samo koliko je on predviden da traje jos?
i ako zariba jednom cuo sam da se nade neki dobri majstor koji se kuzi u to i da mu se da da ga izbrusi da pa se ne znatno poveca kubikaza al da on radi opet kao nov :toothy11:
ivanm:
u biti kod piaggio bloka je taj omjer idealan jer je blok konstruiran da trpi veća naprezanja od 50 ccm..
radilica je dovoljnih dimenzija, ležaji također..
prijenos u slučaju base setupa isto dovoljno dobro trpi naprezanja..
znači tuning piaggio bloka se doslovce svodi na "slaganje lego kockica" u ispravnom omjeru i onda štelanje..
jedino je termo naprezanje cilindra malo pojačano dijelom zbog hladnjaka premalih dimenzija..
minarelli je tu negdje ali u izumiranju, dok pežo blok debelo kaska za ovima..
i uz značajnije dorade i preinake pežo blok ima duplo više vibracija od ovih i jako teško se zadihtava..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju