Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit??????Need help

<< < (2/11) > >>

speed:

--- Citat: tukx16 - 30 Svibanj, 2008, 21:28:44 ---A jbg...Svako se uci o necemu pa tak i ja!!!!!!!

--- Kraj citata ---
niti jedan kit ne steti motoru,jer ti se cijela radnja dogadja u kitu takorec,tako kad on prodje ti stavis drugi,ovo je pojasnjeno do maximuma,tak da me igor ne hvata za jezik :toothy3:

ivanm:
osrednji tuning novog piaggia je dječja igračka, dovoljno je nataknuti gus kit, auspuh, lakše rolice, jače federe, veću diznu i već ide vrlo dobro..
postoje još neki detalji štelanja ali o tome poslije..

BlackNaranča:
a dobro sve to sad stoji al ima istine u tome da se smanji znatno vjek motora zar ne?

3alfa3:

--- Citat: BlackNaranča - 02 Lipanj, 2008, 12:35:55 ---a dobro sve to sad stoji al ima istine u tome da se smanji znatno vjek motora zar ne?

--- Kraj citata ---

Na vijek kojeg dijela motora mislis?
Ako se dobro postela, samo je prijenos pod vecim opterecenjem (remen, kuplung...)
I djep vlasnika - jer nakitani skuter trosi vise.  ;D

BlackNaranča:
pa prvenstevno na mašinu motora jer sam se naslušao razno raznih prica o tome...
ja isto imam kit, al mi nikada do sada na pamet nije palo,...cal ce meni motor se sjebat radi toga..
jer imam top performance trophy 70 i zx-a
sada mene zanima dal ce meni mašina crknut nakon ...nekog broja kilometara, a drugo koliko dugo ce sam kit trajat  :icon_biggrin:

evo do sada sam napravio s kitom negdje oko...3-4 tisuce km
a motor ukupno ima 7000km
i sada ja znam da se ostali djelovi trose kad on vrti tako okretaje i kad on ide puuuno brze od predvidenih 55kmh....(115kmh)
a znam da radilica nebi smjela otic jer ovaj kit ne dize pre visoke okretaje...
samo sam cak cuo da zupcanici odu...wtf??  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju