Ostalo > Foto, video, music...

"Hulk" Civic

<< < (7/23) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Biker(ss) - 25 Rujan, 2012, 19:13:12 ---
--- Citat: Miki-speedy - 25 Rujan, 2012, 15:13:46 ---Jel se moze slozit crx awd?
Vidjao sam neke civic-e 4x4 ako moze to bi bilo odlicno

--- Kraj citata ---
moze se sve i svasta... samo trebaš onda prilagođavat nosače, getribu, šasiju..blablabla...

to s 4x4 ne vjerujem bas da bi imalo ucinka pri krajnjoj brzini kao kod prednjeg pogona...

--- Kraj citata ---
Pa kojoj budali treba u crxu vise od 200kmh?
Iskreno meni bi to bilo i vise nego dovoljno

Drnda:
sve preko 120 je zajebano voziti na 4gen i crxu, crx je skoro potpuno isti kao i 4 gen na kome je bio awd, tako da bi trebalo ici.. a bikeru... kakve gluposti pises, tko govori o krajnjoj brzini i awdu, sa awd je nemjerljivo bolje ubrzanje i drzanje...

Miki-speedy:
Kakvo je vrijeme doslo nema se gdje vozit preko 140-150 :dontknow:

Drnda:
ne , nije u tome problem... kad je auto lagano i tvrdo voli poskakivati.. recimo sa drugim autima kuci bez problema idem tom brzinom, honda 120 u drugoj hvata za nekih 9 ili maalo vise sec... imas gdje voziti, ali ako naidjes na los asfalt nije pametno, inace je moras loviti po putu ako te iznenadi...
samo cu reci da tjera strah u kosti vise nego bilo koje auto.. ako je sasa radola mi to rekao( vozi rally i testirao formulu, znaci ima civic 4 gen 110ks kao i ja) , onda znas koja jaja trebaju za voziti to auto kako spada

Biker(ss):

--- Citat: Drnda-1 - 25 Rujan, 2012, 20:55:02 ---sve preko 120 je zajebano voziti na 4gen i crxu, crx je skoro potpuno isti kao i 4 gen na kome je bio awd, tako da bi trebalo ici.. a bikeru... kakve gluposti pises, tko govori o krajnjoj brzini i awdu, sa awd je nemjerljivo bolje ubrzanje i drzanje...

--- Kraj citata ---

hvala sto si rekao nisam znao.... molim te lijepo prekini mi se obracati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju