Ostalo > Foto, video, music...

"Hulk" Civic

<< < (6/23) > >>

Drnda:
problem je sto su ovi stariji japanci (90te godine) prokleti kartinzi.. imas polozaj kao u kartingu, a toliko je lagano auto da je riskantno voziti se kako je to auto sposobno...
jednostavno manjak kilaze i nisko teziste utjece na performanse, toliko svaka losija cesta i gluposti po prometnicama mogu dovesti do gadnih problema....

ali da je fora, fora je  ;D

sfreak:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Rujan, 2012, 15:18:33 ---4 generacija je imala 4x4 pogon, tj neki modeli, sedan, pa sad, vjerojatno od nje prebace sve

--- Kraj citata ---

sedan i shuttle...sto se tice 4. generacije...ali ne znam dal rade na njihovim pogonima

Drnda:
po honda forumima sam naletio da su neki radili s tim podvozjem, ali rekli su da ima nekih stvari koje kompliciraju, samo ne pamtim....
4x4 je zakon za 4 generaciju, jer recimo imas motor od 160 ks koji radi na 760 kg sasiji... dalje je sve jasno kao dan

Biker(ss):

--- Citat: Miki-speedy - 25 Rujan, 2012, 15:13:46 ---Jel se moze slozit crx awd?
Vidjao sam neke civic-e 4x4 ako moze to bi bilo odlicno

--- Kraj citata ---
moze se sve i svasta... samo trebaš onda prilagođavat nosače, getribu, šasiju..blablabla...

to s 4x4 ne vjerujem bas da bi imalo ucinka pri krajnjoj brzini kao kod prednjeg pogona...

marko_AeRoX:

--- Citat: Biker(ss) - 25 Rujan, 2012, 19:13:12 ---
--- Citat: Miki-speedy - 25 Rujan, 2012, 15:13:46 ---Jel se moze slozit crx awd?
Vidjao sam neke civic-e 4x4 ako moze to bi bilo odlicno

--- Kraj citata ---
moze se sve i svasta... samo trebaš onda prilagođavat nosače, getribu, šasiju..blablabla...

to s 4x4 ne vjerujem bas da bi imalo ucinka pri krajnjoj brzini kao kod prednjeg pogona...

--- Kraj citata ---

Imalo bi definitivno kod ubrzanja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju