Općenito > Generalno o skuterima
Mišljenje o 125 ccm3
MaLi_OdvALjivAc:
istina je sto prica mrcina! Isto ti je kao kad stojis na auto-putu u zaustavnoj traci i prodje kamion kraj tebe, ceo auto se zaljulja!!
Sve iznad 50ccm moze na auto-put!!
Bilo koji kinez 125, ne ide toliko dobro kao gilera, yamaha, piaggio i dr. od 50ccm! Ne znam koliko kostaju navedeni modeli, ali ako imas priblizno 15 000kn mozes da kupis polovan dobar skuter od 50ccm, KVALITETAN, ne kinez!!
X-Thug:
nije kubikaza nego brzina od 8o kmh ti je potrebna za autocestu,a pedesetice idu pedeset...
btw jedna stvar je vozit iza kamiona a druga je kad prodje pokraj tebe
baotian500:
ma ja i frend smo copili sa nexusom 125,jedan dugacki sleper,i to neven ladovic je bio,a svi znamo da njegovi kamiondzije voze ko ludi,i sibali smo se 90kmh iza kamion dobrih 30-tak kilometara do karlovca,tam smo isli van,nikakvih vjetrova ni nicega,jos je motor sam imao vise snage,jer nam je manje puhao vjetar
charnel:
--- Citat: X-Thug - 30 Svibanj, 2008, 20:22:32 ---nije kubikaza nego brzina od 8o kmh ti je potrebna za autocestu,a pedesetice idu pedeset...
--- Kraj citata ---
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: baotian500 - 30 Svibanj, 2008, 22:51:36 ---ma ja i frend smo copili sa nexusom 125,jedan dugacki sleper,i to neven ladovic je bio,a svi znamo da njegovi kamiondzije voze ko ludi,i sibali smo se 90kmh iza kamion dobrih 30-tak kilometara do karlovca,tam smo isli van,nikakvih vjetrova ni nicega,jos je motor sam imao vise snage,jer nam je manje puhao vjetar
--- Kraj citata ---
normalno kad si u zavetrini i nema nikakvog otpora... kamion rasprsuje vazduh ispred tebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju