Općenito > Generalno o skuterima
Mišljenje o 125 ccm3
vpucko:
--- Citat: mrcina - 30 Svibanj, 2008, 11:44:11 ---gluposti. daj odi vozi se iza kamiona. ja sam to prošao pa znam.
vjetar te mlati malo sa jedne malo sa druge strane ali ne malo neg jako da moraš održavati pravac sa puno puno koncentarcije.
--- Kraj citata ---
eo ja dok sam vozio bicikl intenzivno ono po 200 tinjak km u danu, naravno da sam samo cekao uhvatit neki kamio i voznja iza njega, eo prema osijeku na obilaznici 84 kn/h na biciklu sam vozio iza njega, znam da mi nitko sad nece povjerovat, ali svi frendovi kod mene doma su vidili, jer naravno nisam sam vozio!
tak da ako na biciklu od 7 kg vjetar nista ne radi i ne baca iz ravnoteze ne vidim u cemu problem onda motoru od 100 kg :)
3alfa3:
--- Citat: vpucko - 30 Svibanj, 2008, 13:20:47 ---tak da ako na biciklu od 7 kg vjetar nista ne radi i ne baca iz ravnoteze ne vidim u cemu problem onda motoru od 100 kg :)
--- Kraj citata ---
Koliku povrsinu ima bicikl od 7kg, a koliku (maxi) skuter?
X-Thug:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Svibanj, 2008, 13:24:17 ---
--- Citat: vpucko - 30 Svibanj, 2008, 13:20:47 ---tak da ako na biciklu od 7 kg vjetar nista ne radi i ne baca iz ravnoteze ne vidim u cemu problem onda motoru od 100 kg :)
--- Kraj citata ---
Koliku povrsinu ima bicikl od 7kg, a koliku (maxi) skuter?
--- Kraj citata ---
a kako ja prestižem kamione nego da uletim u njegovu zavjetrinu da uvatim brzinu,a vjetrovi nisu toliko jaki bar ne pri brzinama od 85 km/h
vise me nekad strah bure nego iceg drugog
gozz:
E ljudi, a kaj nije 250 ccm minimum za na autocestu?
Ha? :dontknow: ???
SlowRider:
--- Citat: gozz - 30 Svibanj, 2008, 19:19:24 ---E ljudi, a kaj nije 250 ccm minimum za na autocestu?
Ha? :dontknow: ???
--- Kraj citata ---
pise da mopedi nesmiju na autocestu. 125ccm je motocikl.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju