Tehnički kutak > Styling skutera

...::imitacija xenona::...

<< < (5/7) > >>

ichko:
I nek mi neko milm vas konacno kaze smijem li da stavim na motor H4 sijalicu od auta da ne bude problema,jer sam pretrazio cijenu Crnu Goru i ne mogu naci H4 35w sijalicu...

Ceki21:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Svibanj, 2008, 12:14:02 ---H8 zarulju za svoj skuter ces naci samo originalnu bijelu i to po cijeni vecoj od 100 kuna (negdje i 150).

--- Kraj citata ---

90 kuna, pro moto, koprivnica

gozz:
Dečki...

Ajd poslušajte...

Par stvari oje bi trebali znati...

***Svi skuteri 50 ccm imaju IZMJENIČNU struju dovedenu na prednji far.
Spajanje pravog xenona s balastom na IZMJENIČNU struju dovodi do toga da xenon NEĆE raditi, titrat će ili tako nešto, a velika je vjerojatnost da će VRLO BRZO izgoriti...

Ako hoćemo bilo što, moramo raditi pretvorbu izmjenične u istosmjernu struju. Postupak nije kompliciran i košta kojih 20 kn.

***Ako spajamo BILO kakav potrošač veći od 15W na akumulator, onda će nam se akumulator trošiti i nakon dan, dva tri biti prazan, tj neće moći startati motor alnaserom. Jer punjenje akumulatora je pre slabo da bi i punilo akumulator i davalo snagu žarulji...

***Generator (nomotaji) su ukupne snage (cca ) 80W, tako da ako oduzmemo 21W (zadnje štop), 5W (zadnja pozicija) , 5ili 10W (prednja pozicija) ostaje nam MAXimalno 40 ak W za kvalitetno napajanje prednje žarulje.

Sve preko toga opterećuje namotaje statora, i spušta napon ispod 12V... Te se sam akumulator teže puni...

zoki_NRG:

--- Citat: Ceki21 - 05 Lipanj, 2008, 10:59:42 ---
--- Citat: 3alfa3 - 30 Svibanj, 2008, 12:14:02 ---H8 zarulju za svoj skuter ces naci samo originalnu bijelu i to po cijeni vecoj od 100 kuna (negdje i 150).

--- Kraj citata ---

90 kuna, pro moto, koprivnica

--- Kraj citata ---
imitacija ksenona, ako neko kupi nek mi javi dal sta valja, i ja bi...

FRED PERRY:

--- Citat: pocetnik - 30 Svibanj, 2008, 11:58:34 ---xenon ne ide na skuter-nece radit

--- Kraj citata ---

Kak' to mislis nejde na skuter?
Pa nece radit kad si ti to postavljo!
Evo znam jednu vrlo dobru tvrtku iz Zagreba,
s obzirom na cijenu nisu tako skupi,
a cijena se od prije 2 godine spustila za 100-tinjak €!
Tak da nikakve imitacije nemogu zamijenit pravi xenon!
Pa prosudite sami!
http://www.cro-xenon.com/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju