Tehnički kutak > Styling skutera
...::imitacija xenona::...
speed:
--- Citat: stipe - 30 Svibanj, 2008, 20:44:54 ---snaga xenonki je 35W tako da za to nema nikakvog problema...
zasto preko releja?
ako se spoji direkt, snaga raste kako rastu okretaji motora... ako padnu okretaji, postoji sansa da se ugasi... netko je gori to vec spomenija
ako se spoji direkt na akumulator, preko releja, tada bi tribala raditi bez beda...
--- Kraj citata ---
ajd malo pocni citati tekst,mi pricamo o 55W,znamo da je ksenon 35 W i da ne treba nikakvih releja
ichko:
--- Citat: speed - 30 Svibanj, 2008, 20:40:27 ---
--- Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:33:34 ---I mene interesuje ugradnja ovih H4 od auta tj od 55w ali posto je fabricka 35 mislim da ce se grijati previse,pa postiji li mogucnost da se stave neki releji i kako,i dali vec postoje releji pa da se stave jaci umjesto njih,ako postoje gdje se nalaze...
--- Kraj citata ---
zarula trosi 55W i ona na 35 W ne moze raditi,ne pomazu tu nikakvi relej,ja imam 55 W i ne topi se nista niti pregrijava
--- Kraj citata ---
Pa sto mislis bili to i meni moglo da radi bez problema, tj da se ne pregrijava da topi far i sl.valjda to ne zavisi mnogo od skutera do skutera...ja jes da vozim kineza al ne vjerujem da su bas toliko losi da nemogu jacu sijalicu da prime...
stipe:
bixenon mozes nac i po 1000kn...
zato stalno govorim, nadjes frenda i eto, bixenon za 500kn
majic_sk:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 30 Svibanj, 2008, 20:45:44 ---...ako bih ugradio xenon, stavio bi samo bixenon(dugo, kratko), al mi je malo previše dat 1600,00kn sa postavljanjem(žarulje+balasti, itd)...ja bih samo da mi svijetli onako plavkasto...kao xenon, ako ima za kupit 12V 35W
--- Kraj citata ---
stavi si 1-2 ledice unutar fara i bit će plavi i jeftino.... :icon_biggrin:
stipe:
--- Citat: speed - 30 Svibanj, 2008, 20:49:00 ---
--- Citat: stipe - 30 Svibanj, 2008, 20:44:54 ---snaga xenonki je 35W tako da za to nema nikakvog problema...
zasto preko releja?
ako se spoji direkt, snaga raste kako rastu okretaji motora... ako padnu okretaji, postoji sansa da se ugasi... netko je gori to vec spomenija
ako se spoji direkt na akumulator, preko releja, tada bi tribala raditi bez beda...
--- Kraj citata ---
ajd malo pocni citati tekst,mi pricamo o 55W,znamo da je ksenon 35 W i da ne treba nikakvih releja
--- Kraj citata ---
zasto imam osjecaj da ne kuzis o cemu govorim? cisto pitanje - sto je za tebe relej?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju