Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox Race Replika ili Gilera Runner 50
Toyota Jarun:
--- Citat: danc00 - 30 Svibanj, 2008, 21:30:05 ---
--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2008, 17:18:55 ---
--- Citat: danc00 - 30 Svibanj, 2008, 16:28:38 ---
--- Citat: Toyota Jarun - 30 Svibanj, 2008, 15:21:08 ---
--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2008, 15:13:53 ---Suvozacev sic je dosta tvrd, taj je skuter vise za 1 osobu. Ako preferiras voznju sa 2 osobe, onda trazi nesto drugo.
--- Kraj citata ---
A shit... a bum sad isel sad na tesnu voznju pa da vidim...a osim toga moja cura voli tvde.... siceve
--- Kraj citata ---
Kolko god da ona voli tvrdo kad se bude vozila s tobom 45min, ja mislim da joj se bude tvrdo zgadilo za pola života! Al sve ostalo je na strani Yamahe!
Al moram priznat Runner ima sjedalo za suvozača prepredobro, zbilja mekano i udobno, a Aerox koda da je rađen za jednog vozača i dosta je tvrd !
--- Kraj citata ---
aerox je meni zakon kad sam sam, nevolim nekoga vozat, a i nije baš preudobno za sjedit dugo... :toothy11:
al zato rox je jako živahan :headbang:
--- Kraj citata ---
Pa je, po meni najživahniji skuter...nisam im mjeril krajnje brzine al ubrzanje i odaziv na gas su odlični-pričam o serijali! E al nema mi goreg kad moram nekog vozit..jao nije da neču al nisu skuteri za dvoje (ili možda samo aerox nije ;D, suvozač klizi na mene, pa naginjanje pa ovo pa ono...) Al kad curu vozim od 55kg onda nije bed :happy6: :laughing7:! Pa ak ti je cura od 80kg nemoj uzimat Aeroxa-a ;D (bez uvrede)
--- Kraj citata ---
Bez brige cura mi ima 55 kg!!!
Toyota Jarun:
idem ovih dana pogledat aeroxicu u ducanu, malo je isprobat i mislim da nju piknut.. bum vam jos javil
Toyota Jarun:
--- Citat: charnel - 30 Svibanj, 2008, 22:14:03 ---
--- Citat: Hebo - 30 Svibanj, 2008, 22:10:55 ---gle nema veze kaj je to tvoje misljenje ali nemres tak srat i pljuvat po skuteru i neres ga uspređivat sa nekim skuter s kojim se nemoze uspređivat :sad3:
--- Kraj citata ---
pa svaka ovakva tema je ista, likovi koji su kupili te aeroxe, naravno da ce hvalit aerox, i pricat o nekakvim japancima, a sve talijansko, .., ovi sta imaju piaggio , najbolji je piaggio i nikad kraja. ovi sta imaju baotian najbolji je baotian , ide 130 i spreman je za trke sa utrosen 800kn, i tako. lol
--- Kraj citata ---
Mogu ti rec da bi ja ponovo kupio baotiana za zajebanciju.. ali inace moje opce misljenje o baotianu je katastrofa.. plastika u banani. lomi ti se pod rukom, nemozues normalno rastavit plastike a da ti jedan dio ne pukne, poklopac rezervara curi ako ga nagnes previse...onda sajla od brzinomjera puca i tako neke gluposti... al kaj je, je , ja i frendovi smo se zajebavali na tom skuteru. jednom nas je bilo 5 ili 6 na motoru i uspjeli smo se provozat krug oko parka... ako nadjem sliku stavit cu vam je!! hahaha
Shiltac:
i ja prelazim na roxa... od svih pedesetica koje sam vozio, ona je išla najljapše... i to namjeravam uzet rossi replicu ili toyota replicu..
marko.p:
i ja planiram sestri uzet aerox...gp1 i aerox su mi najbolji šta sam vozio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju