Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox Race Replika ili Gilera Runner 50

<< < (7/12) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: Hebo - 30 Svibanj, 2008, 14:46:20 ---
--- Citat: aeroxtuning - 30 Svibanj, 2008, 14:06:59 ---kakav runner........ako uzmes roxa uzeo si najbolji scoot(ovo ne govorim zato sto ga ja imam,jer sam i ja htio kupit runnera ili nrg-a)imas najvise dijelova za njega,za sredit ga itd........a taj runner noviji.......ljepsi mi je baotian od njega.......

--- Kraj citata ---
ti ga isto sereš :redface:

--- Kraj citata ---
reko sam svoje misljenje prijo o runneru.... :icon_thumright: aerox je definitivno scoot po mjeri,a to je sto je vec 10 godina isti dizajn,to je razlog zasto se ne mijenja jer je i dalje jako privlacan skuter.sr 50 r,nrg,runner.....sve je to isti kalup....i vec receno talijani i japanci se ne mogu mijerit(iako je makina od aeroxa talijanska)  ;D  ;D  ;D  ;D

andy:

--- Citat: aeroxtuning - 30 Svibanj, 2008, 21:53:53 ---
--- Citat: Hebo - 30 Svibanj, 2008, 14:46:20 ---
--- Citat: aeroxtuning - 30 Svibanj, 2008, 14:06:59 ---kakav runner........ako uzmes roxa uzeo si najbolji scoot(ovo ne govorim zato sto ga ja imam,jer sam i ja htio kupit runnera ili nrg-a)imas najvise dijelova za njega,za sredit ga itd........a taj runner noviji.......ljepsi mi je baotian od njega.......

--- Kraj citata ---
ti ga isto sereš :redface:

--- Kraj citata ---
reko sam svoje misljenje prijo o runneru.... :icon_thumright: aerox je definitivno scoot po mjeri,a to je sto je vec 10 godina isti dizajn,to je razlog zasto se ne mijenja jer je i dalje jako privlacan skuter.sr 50 r,nrg,runner.....sve je to isti kalup....i vec receno talijani i japanci se ne mogu mijerit(iako je makina od aeroxa talijanska)  ;D  ;D  ;D  ;D

--- Kraj citata ---

al iz japana...lol  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:.
ma neću reć posebno za roxa da je zakon i makina i dizajn...već svaka yamaha je prejebeno dobra...
meni se jako sviđaju njihovi qadovi..i ubost ću jednog al tek najesen...uopće se neću dvoumit bit će yamaha i mora bi  YAMAHA :headbang: :headbang: :headbang:

Hebo:
gle nema veze kaj je to tvoje misljenje ali nemres tak srat i pljuvat po skuteru i neres ga uspređivat sa nekim skuter s kojim se nemoze uspređivat :sad3:

charnel:

--- Citat: Hebo - 30 Svibanj, 2008, 22:10:55 ---gle nema veze kaj je to tvoje misljenje ali nemres tak srat i pljuvat po skuteru i neres ga uspređivat sa nekim skuter s kojim se nemoze uspređivat :sad3:

--- Kraj citata ---

pa svaka ovakva tema je ista, likovi koji su kupili te aeroxe, naravno da ce hvalit aerox, i pricat o nekakvim japancima, a sve talijansko, .., ovi sta imaju piaggio , najbolji je piaggio i nikad kraja. ovi sta imaju baotian najbolji je baotian , ide 130 i spreman je za trke sa utrosen 800kn, i tako. lol

marin:
gle,ja ti neću tvrdit da je bolji ovaj ili onaj,pošto je jedini skuter koji sam vozio osim aeroxa yamahin neos tako da nisam baš kompetentan da uspoređujem,po meni je aerox one man machine i nikako drugačije,vozio sam curu dost puta na njemu ali nije joj baš nije bio neki gušt jer je sic za suvozača u totalnoj banani i nje ga neki guš vozit sa prtljagom ( čitaj suvozačem ),a da se šugavo vozit ko suvozač na roxu mogu potvrdit iz osobnog iskustva kad sam par puta bio suvozač na vlastitom motoru,tako da ti je moj prijedlog ako tražiš skuter za dvoje da odustaneš od aeroxa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju