Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunNeR 180 SP

<< < (27/28) > >>

SPecial:
Ja imam ove koje je Micehlle preporucio i svejedno se odvidao,tako da su bolje ove nazubljene.

180RunNeR:
eto htio sam to podjeliti s vama...danas mi je došao jedan frend i bacio pare na stol i odlučio sam prodati svog SP-a...full mi je bad jer mi je to prvo scoot u koji sam uložio puno truda i svega...sad vjerojatno prelazim na nešto 4t....stay tunned

EDIT nisam napisao da sam čak pustio suzu kad sam shvatio da ga više neću vozit..možda izgleda da sam pi*da ali jbg bio sam vezan za taj scoot..uvijek je bio mažen i pažen...ahhhh..opet mi počele suzit oči... :sad1: :sad1:

MP Tuning:

--- Citat: 180RunNeR - 17 Lipanj, 2011, 15:22:15 ---eto htio sam to podjeliti s vama...danas mi je došao jedan frend i bacio pare na stol i odlučio sam prodati svog SP-a...full mi je bad jer mi je to prvo scoot u koji sam uložio puno truda i svega...sad vjerojatno prelazim na nešto 4t....stay tunned

--- Kraj citata ---
:sad1:

SPecial:
Jbg,sta je tu je,nisi ga trebao prodati.

180RunNeR:

--- Citat: SPecial - 17 Lipanj, 2011, 16:21:01 ---Jbg,sta je tu je,nisi ga trebao prodati.

--- Kraj citata ---
gle dolazi ljeto i dosta mi je bjažanja policiji radi 55 ccm...sad ću uzet nešto od 125 i na miru uživat...valjda na miru..=(((

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju